- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
Nezd a tesztek kozul igyekeztem azokat kivalogatni ahol a leheto legkevesebbet szamit a memoria (al)rendszer mert az erdekelt hogy azonos orajelen mennyit javult (ha javult) valamit a magok teljesitmenye. Nem az hogy 800-as memoriaval hogy teljesit a proci.
"Mindazonáltal, szemmel látható hogy nem tudsz objektív lenni az AMD-Intel kérdésben, és mindenáron rosszabb színben szeretnéd feltűntetni az AMD próbálkozásait."
Ez egy baromsag. Eddig is az volt. Mar szazszor elmondtam hogy a technikan kivul mas engem nem erdekel. Nem fogok egyik cegnek sem tapsikolni hit vagy politikai okok miatt. Az erdekel ki csinalja a jobb termeke. Igaz ezt nehez latni ha a hivo szemuvegek keresztul nezi valaki a vilagot. Ugyanez volt az NV-sekkel a GFFX korszakban vagy az Intel-esekkel a P4-es korszakban. Azok is akkor azon hoborogtek hogy a masik ceg hivoje vagyok pedig csak egyszeruen arron volt/van szo hogy abban a pillanatban epp nem a kedvenc ceguk termeke volt a csucs.
-
Oliverda
félisten
Jó kérdés, majd kiderül januárban. A fejlesztés folyamatos, tehát az szinte 100% hogy Q3/Q4-re már lesz legalább egy újabb stepping. Sőt én azt is elképzelhetőnek tartom hogy az AM3-as Phenom II már alapból egy újabb (C3) steppingel kerül forgalomba. Arról is volt szó korábban hogy ők is bevezetik 45nm-en a High-k/Metal Gate eljárást egy következő (D) steppingben.
Ápropó stepping. Azt nem láttam még sehol hogy ezek az új már forgalomba került Opteron-ok milyen steppingel rendelkeznek. C0/C1/C2?
-
Oliverda
félisten
Ott láthatod 2.66 vs. 2.70 GHz (L5430 vs. 2384) viszonylatában 2 CPU esetében clock-to-clock. A 2.8GHz-es februárban érkezik, és valószínűsítem hogy lesz 3.0GHz-es is valamikor Q2-Q3 környékén.
Az L5430-as Xeon a legújabb E0 steppinges Penryn-re épül, ennél jelenleg nincs újabb. Az újabb Q9550 és Q9650-ek is erre épülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest