- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
Komplikato #71 üzenetére
Nem hiszem hogy 3.2GHz föle tudnának majd menni a 105W-os ACP kategóriában. Persze már az is egy elég szép eredmény lenne. Ugyebár jelenleg a leggyorsabb az 2.7GHz-et tud.
-
Oliverda
titán
Nem gondolkoztál még azon hogy hittan tanárnőnek mész?
Szerintem itt rajtad kívül más nem igazán lett volna kíváncsi a matamatikai tudásod villogtatására. Javaslom hogy nyiss egy blogot a logoszférában és az ilyen betonbiztos, megrendíthetetlennek hitt eredményeidet legközelebb oda posztold. Ezzel megkímélnéd magadat a besérülésektől, másokat pedig a felesleges vitáktól.
-
Oliverda
titán
Messzíről jött ember azt mond amit akar, de azért érdemes elolvasni: [link]
-
Oliverda
titán
Tiltsuk le valahogy a 6MB L3 2/3 részét is éz nézzük meg úgy.
-
Oliverda
titán
Jó kérdés, majd kiderül januárban. A fejlesztés folyamatos, tehát az szinte 100% hogy Q3/Q4-re már lesz legalább egy újabb stepping. Sőt én azt is elképzelhetőnek tartom hogy az AM3-as Phenom II már alapból egy újabb (C3) steppingel kerül forgalomba. Arról is volt szó korábban hogy ők is bevezetik 45nm-en a High-k/Metal Gate eljárást egy következő (D) steppingben.
Ápropó stepping. Azt nem láttam még sehol hogy ezek az új már forgalomba került Opteron-ok milyen steppingel rendelkeznek. C0/C1/C2?
-
Oliverda
titán
Ott láthatod 2.66 vs. 2.70 GHz (L5430 vs. 2384) viszonylatában 2 CPU esetében clock-to-clock. A 2.8GHz-es februárban érkezik, és valószínűsítem hogy lesz 3.0GHz-es is valamikor Q2-Q3 környékén.
Az L5430-as Xeon a legújabb E0 steppinges Penryn-re épül, ennél jelenleg nincs újabb. Az újabb Q9550 és Q9650-ek is erre épülnek.
-
Oliverda
titán
Augusztus közepén jött le a gyártósorról a teszthez haszált CPU.
Néhány teszt. Az órajeleket és a RAMok órajelét érdemes figyelni mert eltérőek!
-
Oliverda
titán
Vagy ha 45.000 darab processzort használsz. Nem nehéz kiszámolni hogy ebben az esetben -1 watt mennyi megtakarítást tud jelenteni. Mondjuk ez egy eléggé szélsőséges példa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest