- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
64 bites is.
-
audi100td
nagyúr
lol, ha nem olvasom a hirt, eszre sem veszem, hogy mar 5-re frisstett, lattam, hogy tegnap frissitett valamit firefox körül ubuntu, de valahogy atsiklottam felette
-
Youri
veterán
válasz
WonderCSabo #126 üzenetére
végra valaki, aki szintén úgy goondolja, mint én....
-
Petyyyyy
addikt
válasz
enginev3.0 #36 üzenetére
Na, hát ezzel én is pont így vagyok.
-
PazsitZ
addikt
válasz
WonderCSabo #124 üzenetére
Fura, ott nincs nyoma a crash-nek.
Csak a korábbi 4es verzió-ból való összeomlás reportok látszanak.Akkor mégis mi az értelme teljes verziószámokat ugrani bugfixek, meg 1-2 html5, css3 beemelése után, ha nem az egyszerű parasztvakítás, hogy mi fejlődünk nagyon?
-
PazsitZ
addikt
Nekem mióta FF5-re váltottam win alatt átlag napi 2-3-szor crashel a browser, pedig nem használom egész nap.
Nem tudom miért kell ennnyire felverni a verziószámot. Tényleg csak az lesz, hogy nagyobb kapkodással szarabb lesz a végeredmény. Nem tudom ez a parasztvakítás a számozással megér-e ennyit, amikor így is csak csökken a felhasználói bázisuk. -
szki
őstag
válasz
WonderCSabo #121 üzenetére
Köszi. Akkor várok még, meg megvárom Goodspeed tesztjét. Nincs bajom az FF-fel, de szeretem a kényelmet, mert manapság el kell kényeztetni a felhasználókat. Különben piacvesztés lesz.
A gugli fejlesztők meg tényleg több fronton is lemaradóak.
PC-n a FF jött be eddig, de Android telefonon meg Opera Mobilt használok. -
WonderCSabo
félisten
Igen, mert főverzió-váltás volt. Meg lesz majd oldva, hogy ne tiltson le minden inkompatibilis kieget brute force módon. Mellesleg a Google hibája, hogy nem frissítette a kieget - az 5.0 már 1 hónapja a kiegészítő-fejlesztőknek ajánlott Béta csatornán van. A legtöbb kieg frissült is már régóta.
-
szki
őstag
válasz
WonderCSabo #119 üzenetére
Egyik pillanatban van egy 4.xx verzióm. Ez a FF figyelmeztet, hogy van 5.0. Telepítem, újraindul az FF, és nincs gugli eszköztár, mert közli, hogy nem tudja feltenni, és nincs új ablaknál előzmények kis ikonjai, semmi.
Ez szoftver hiba, hogy nem hülyebiztos megoldás az upgrade, és elvesznek beállítások, kényelemi szolgáltatások. A 4.xx verziók közötti frissítésnél nem volt ilyen probléma.Bosszant, hogy most nekem kell kutakodni, hogy vissza tudjam hozni azokat a ficsöröket, amiket alapban kellene eleve tudnia, meg el se kellett volna tűntetnie!
Fel van telepítve IE, és Chrome legfrissebb, és egyszerűbb ha böngészőt váltok, mint az FF-et testre szabom. -
WonderCSabo
félisten
Na itt álljunk meg egy szóra! Visszalépés mert:
1.: Nincs benne egy feature, ami sosem volt benne
2.: Nem tudsz felrakni egy kieget (amit egyébként fel tudsz)...
-
szki
őstag
válasz
WonderCSabo #117 üzenetére
Aha!
Akkor pláne gyenge még mindig az előzmény kezelés. Sőt a gugli saját eszköztárát se tudta feltenni (fordítás gomb, stb).
Nagyon fapados ez az 5.0. Nálam visszalépés a 4-eshez képest a fenti 2 dolog miatt.
Használtam már a többi böngésző friss kiadásait is huzamosan. Sőt mondhatom, hogy sokfélét használtam, mert '96 óta netezek, emilezek rendszeresen. -
szki
őstag
Felment a 4 helyett az 5, de az új lap nyitásakor nincsenek ott az előzmények! Eddig volt talán 9 v. 12 db kis ablak a leggyakrabban látogatott oldalamimmal, és rákattintva megnyílott a kívánt weboldal.
Most meg tök üres az új lap
Még mindig gyenge az előzmény kezelése a FF-nek a többiekhez képest! sőt gyengébb! -
zoli62
addikt
válasz
WonderCSabo #114 üzenetére
Jaja tényleg, valahol olvastam is erről leírást.
-
zoli62
addikt
válasz
WonderCSabo #112 üzenetére
A kiterjesztésben nem tudom, hol lehet beírni. Egyébként lehet, hogy ez a mostani 3.3.1.133 verzió tényleg browser crashet okoz.
-
zoli62
addikt
válasz
WonderCSabo #110 üzenetére
Köszi, de Siteadvisorral már amúgyis voltak régebben is inkonzisztencia gondok még IE alatt is.Egyébként lehet, hogy a magában a programban be kellene írni az Firefox 5-öt ott is, ahol lekérdezi a browser verziót?
-
zoli62
addikt
Ehh, Siteadvisort még nem frissítették, nem kompatibilis....
-
Megvan a bűnös - illetve részben, mert letiltottam csökkentett módban pár plugint (mert ebben a módban gyors volt), amit úgysem használtam sűrűn és az 1 perces töltés megszűnt.
Ezer hála a segítségért, Csabo!
-
rii
nagyúr
válasz
WonderCSabo #104 üzenetére
lehet visszatérek 3.6-ra :-/
-
rii
nagyúr
válasz
WonderCSabo #101 üzenetére
position: top / bottom )))-:
-
rii
nagyúr
tényleg működik ... bocsesz ... pedig régebben téma is volt a tab mix plus ... azért nem ismedrtem fel az új tab mix plus-t, mert ez nem teszi ki bal oldalra a tab-okat ... vagy mégis, és csak én nem veszek észre megint valamit?
-
rii
nagyúr
-
WonderCSabo
félisten
-
rii
nagyúr
bazzeeg ... még a 4hez se jött ki a tab mix plus ... )))-: ájjanak már le a verziókkal, az addonkészítők nem bírják az iramot )))-:
-
netpeti98
addikt
kösz.mindent
-
válasz
WonderCSabo #85 üzenetére
Leghamarabb csak holnap tudom kipróbálni, de remélem, az, amit szép hosszan leírtál, megoldja. Gyanítom, valami kieg vagy beépülő... ha nem, megnézem a másik utat is.
-
netpeti98
addikt
válasz
WonderCSabo #85 üzenetére
Érdekes valamelyik oldalon írták hogy át kell állítani akkor lehet hogy rosszul emlékszem.
na mindegy.
megvan (3.5 verzióhoz) található leírásban hogy 1magabiten látja a netet.ez az 5snél is fennáll? -
WonderCSabo
félisten
A fél perc hidegindítással előfordulhat, erre lesz jó, amit linkeltél.
(#83) zoli62: Valóban nem kéne vele omolnia, bár nekem flash-től már nagyon régóta nem omlik a Firefox. Érdemes bejelenteni a hibát, megnézni van-e bug nyitva rá.
netpeti98: Sosem kellett állítani semmit.
-
netpeti98
addikt
Ja akartam még valamit kérdezni csak lejárt a szerkesztési idő.
Itt is modemes kapcsolatot lát a böngésző?Valamit át kellett állítani anno az about:configban hogy széles sávot lássonSzerk: Bocsánat a firefox topikba akartam írni ezer bocs
-
zoli62
addikt
Egyébként a plugin kezelő fejlesztésével is kezdhetnének valamit. Szerintem nem teljesen tölti be a szerepét, mert amikor egy flash tartalmú lap lejátszás közben lefagy, az sokszor magával rántja az egész böngészőt is.
-
zoli62
addikt
válasz
WonderCSabo #79 üzenetére
Persze, de mi van akkor, ha safe módban vagy kevés kiegészítővel is lassan töltődik be, mint már én is tapasztaltam? Sokszor első klikkelésre ha nem is egy percig, de szinte majdnem fél percig tart, míg elindul.
-
netpeti98
addikt
válasz
WonderCSabo #79 üzenetére
Kösz.
Ott szúrta ki a szememzoli62:neked is kösz
-
netpeti98
addikt
Sziasztok.
Lenne egy problémám :kilépéskor megjegyzi a lapok számát és a éppen betöltött oldalt.
Hol tudom ezt kikapcsolni?Előre is kösz!
Szerk:Gondoltam az előzmények megjegyzésének kikapcsolására is.De azért nem árt ha megvannak az előzmények,de nem tolja az egészet az arcomba
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo #75 üzenetére
Hozzászokhattál már volna, hogy mindig van pár ember, aki van annyira sötét, hogy előhozza századjára is a témát. Kb ugyanaz, mint az opera/eu vs ms per esetében...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Angel1981 #69 üzenetére
Egy röptében megírt hsz nyelvtani hibájára hivatkozva lezárod a vitát. No comment.
Szerk.: Én azért válaszolok Neked... A verziószámozással én sem értek egyet, de ebben a modellben igazából a verzió szám háttérbe szorul. (pl. ahogy a Chrome-nál is, itt is csak a háttérben jelenik meg). Mellesleg elég sok újdonság jött, nem csak hibajavítások, főleg a kevés időhöz képet. Harmadrészt, ez a verzió kevesebb ideig készült (5 héttel), mint a többi, mivel ez az első ilyen "rapid release" a régi fejlesztési modell után.
-
VIPowER
őstag
Köszöntem. WonderCSabo , KAMI/ACEMCP
Működik. -
x007
tag
Áh, rájöttem hova ez a verzió kapkodás: ízlik nekik a torta
-
Angel1981
veterán
válasz
WonderCSabo #52 üzenetére
Talán ha "elolvastad volna"...
Amit írtál az a hülyeség, bár itt nyelvtanilag van gond...
Egyébként elolvastam.
Ha nyelvtanilag, és stilisztikailag kicsit magasabb szinten lennél, akkor megértetted volna, hogy kicsit azért sarkítva fogalmaztam - de ettől a lényeg ugyanaz marad!
Részemről a dolog lezárva. -
-
válasz
WonderCSabo #66 üzenetére
Ok, átrágom magam a pontokon.
-
válasz
WonderCSabo #55 üzenetére
Az tuti, hogy te nagyon otthon vagy FF ügyben, úgyhogy rád ebben mindig hallgatok.
Viszont kérdeznék is: Nálam valamiért iszonyat lassan indul el maga a program. Van, hogy 1
percbe telik, mire bejön az ablak. Milyen okai lehetnek ennek? Nem minden gépen csinálja. -
lefkosia
őstag
válasz
WonderCSabo #61 üzenetére
Sajnos nem küldtem be a jelentést, de köszönöm a segítségedet
. Amennyiben még a mai napon összeomlik, akkor elküldöm, és bemásolom.
-
mrlujoak
veterán
válasz
WonderCSabo #55 üzenetére
Ó, kösz, kedves vagy, de egy ilyen nüansznyi probléma miatt nem fogok vele ennyit babrálni.
Ha más oldallal lenne ez, talán még neki is állnék, de hogy csak az az oldal bajlódik vele - ahol csak nagyritkán kommentelek...Azért köszi!
-
lefkosia
őstag
válasz
WonderCSabo #59 üzenetére
Ups, sajnos nem értek hozzá ennyire. ( natúr felhasználó vagyok ) Mit kell néznem, ha öszzeomlik még 1X.
Újra telepítettem meglátom...
-
lefkosia
őstag
Nálam win7 alatt szintén összeomlott már 2x.
-
nvyktor
aktív tag
Na ki is próbálom...
4-essel sem volt gondom, bár a Flash player időnként maga alá zuhant...
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #47 üzenetére
Köszi a linket! Letiltottam a kompatibilitás ellenőrzését, és így most már megy. Ki is próbáltam, hogy jó-e, és remekül működik most már az Avast WebRep.
-
WonderCSabo
félisten
stevve: Nekem azokkal tesztekkel az a bajom, hogy mindennel foglalkozik télleg szépen, de vhogy pont a UX-ot nem adja át.
(#56) gb4400 : Örülök, hogy működik. Igazából ebből a szemponból nem nagyon írtak át semmit, szóval minden kiegnek menne kell, max a kompatibilitás ellenőrzést kell letiltani. Igen, jobb lett volna ha nem kéne, tudom julius és ntomka...
-
mrlujoak
veterán
válasz
WonderCSabo #47 üzenetére
mit értesz friss profil alatt?
Sajnos az oldalon sem a 4-es, sem az 5-ös alatt nem tudok kommentelni.
-
válasz
WonderCSabo #17 üzenetére
"Ja, egy pár (vacak) Peacekeeper teszt alapján frankón le lehet tesztelni egy böngészőt."
Nem pont azokra a részekre gondoltam, de magam ritkán merülök bele a menükbe, beállításokba, azok viszont mindig nagyon összeszedettek a tesztekben. Én leginkább a memóriahasználatot szoktam fenntartásokkal fogadni, de végül is így van miről beszélni a topikokban.
-
Angel1981
veterán
Az a nevetséges, hogy áttértek erre a számozási rendszerre - gyerekes!
"Inkább örülnétek, hogy gyakrabban jön új verzió" - hát tényleg! Mint írtam feljebb; átírnak 2 bitet, és itt az új főverzió! Remek!
Eddig is jöttek a verziók, csak nem új főverziónak hívták azt, ami gyakorlatilag egy hibajavító patch... -
Novai
tag
Valamit elronthattak mostanában az automatikus frissítéssel kapcsolatban, hiába van beállítva, sem az előző verziókat (4.0, 4.0.1-es), sem pedig a mostanit nem kezdte el magától letölteni, mindig nekem kellett manuálisan elindítani a névjegy résznél.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Grande Ale #48 üzenetére
Nézd meg az előző hszemben a linket.
-
Grande Ale
őstag
Google Toolbar nem kompatibilis?! Elmennek ezek a...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
KAMI/ACEMCP #44 üzenetére
-
törölt tag
Az Avast WebRep kiegészítése még nem működik a FF 5.0-val, az előző, 4.01-essel ment.
-
mrlujoak
veterán
Nah, frissítettem.
A 4-esnél jelentkező letöltési opció felületének áthallása megszűnt, szépen, csak az adott lapon adja be a letöltési lehetőséget (Real Player).Sajnos a HWSW.hu oldalon még mindig nem tudok FF alatt kommentelni, egyszerűen a cikkek végénél nem enged belépni, és nem adja be a hozzászóláshoz szükséges szövegdobozt. Ez Chrome alatt gond nélkül megy.
A plugin-container.exe meg majd meglátom, ismét meghülyül-e.
A 4-es telepítése után hetekig jó volt, majd újra rákezdett a jó öreg 3.x alatt tapasztalt proci hajtásába...
Remélem ez nem lesz hasonló folyamat az 5 alatt, és e miatt is visszatérhetek a Chrome-ról. -
KAMI/ACEMCP
tag
-
HardSanyeee
őstag
-
VIPowER
őstag
Feltettem, aztán vissza a 4-es.
Sajnos ez a kiegészítő nem működik hozzá : [link], enélkül meg nem kell a Firefox 5.
Frissítés meg nincs. Most nem fogok csúnyákat írni, pedig szeretnék. -
R.P.
aktív tag
Nálatok nem esik szét a facebook chat, illetve értesítések, mióta frissítettetek? Olyat ír ki pl. a címsorba, hogy Facebook (1)(1)(1)
Ezt eddig nem tapasztaltam.
A chat pedig folyamatosan villog, és nem görget automatikusan az aljára a pici ablakoknak. Remélem érthetően magyaráztam. -
julius666
addikt
válasz
WonderCSabo #35 üzenetére
Félreérted, az a fail hogy a kiegészítők fejlesztőinek ezzel pár hetente vacakolniuk kell, teljesen feleslegesen. A ritkán frissített/nem frissített kiegek felhasználóinak faszán beint ezzel a ff. Nem csak adblock meg tsai vannak, amiket főmunkaidőben fejleszt valaki (konkrétan ebbe a problémába durván bele is futottam 4.0 kiadása után, aztán inkább kerestem Chrome plugin alternatívát, és volt, szóval
).
Szerk: közben már látom írták előttem ugyan ezt.
-
ntomka
nagyúr
válasz
WonderCSabo #35 üzenetére
Vicces.
Nem örülnék neki ha a kiegészítőmet minden verziószámnál egy string erejéig módosítani kéne. Amióta megírtam verzióváltás miatt egyszer sem kellett hozzányúlnom.
-
WonderCSabo
félisten
Nem is voltak tervezve ebbe.
julius666: Sztem ez nem fail, hiszen a kiegfejlesztőknek meg van adva az irányvonal: Béta channel-hez igazítsátok a kompabitilibást.
Más:
-
julius666
addikt
válasz
WonderCSabo #17 üzenetére
Hát ez elég csúnya fail, ezzel kellett volna kezdeni az átállást már a 4-nél, hogy ezt megoldják. És az nem mentség hogy a legintenzívebben fejlesztett kiegek fejlesztőinek nem gáz mert úgyis frissítenek.
Legalább van valami értelmes oka is vagy csak simán verzióprobléma (tehát hogy a kiegekben valahol meg van adva hogy a 4.x-re készültek, és azért nem működnek)?
-
Ha így folytatódik tovább, akkor a világvége előtt elérjük az FF69et
-
munky
őstag
A Taskbar-ra tűzhető weboldalak végül kimaradtak ebből a verzióból vagy nekem kerülte el a figyelmem
-
ntomka
nagyúr
válasz
WonderCSabo #24 üzenetére
A régi IE verziók kitakarítása iránti nem létező igyekezetről volt szó.
(#29) WonderCSabo: 7-8?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
HardSanyeee #26 üzenetére
Nem volt nehéz, mivel ez a metodika: tök mindegy hány új feature-ünk van, határidőkor kiadjuk a verziót és kész.
-
HardSanyeee
őstag
Csodálkozom, hogy mindenki a verziószámon csámcsog, a Chrome-tól már megszokhattuk.
Nekem sokkal inkább az a meglepő, hogy egyszer sikerült betartaniuk a határidőt -
adalbert1
veterán
Nem gondoltam volna hogy tényleg ennyire komolyan veszik majd ezt a verziószámos dolgot, nem is olyan régen telepítettem a 4-et a gépemre...
-
Ramius
őstag
válasz
WonderCSabo #21 üzenetére
Köszi a tippet, de nem jött be.
De annyira nem is lényeg, majd lesz kompatibilis verzió.
-
WonderCSabo
félisten
Ja, egy pár (vacak) Peacekeeper teszt alapján frankón le lehet tesztelni egy böngészőt.
julius666: Még mennek a levesbe (nekem 3 ment a 25-ből, a többit már frissítették), de ez változni fog. Meg a fejlesztők most már Béta channelhez igazítják a kiegeket, tehát a stabil channelen már a karbantartott kiegeknek jónak kell lennie.
A cikkhez: a Firefox 4-et nem egy évig fejlesztették.
A csatornaváltót kivették.
Egyébként én is leírtam a változásokat magyarul, picit részletesebben, itt.
-
enginev3.0
félisten
Ez már nem omlik össze mint a 4, de néha az flash player behal
-
julius666
addikt
Ez a verziószámos hurrdurr meddig fog még tartani? Nagyon gyerekes.
A kiegészítők itt is mennek a levesbe, vagy ezen a stratégián is váltottak (végre) Mozilláék?
-
No, végre beérték a RIOS verziószámát.
-
Sanya
nagyúr
nekem az tetszik, hogy a whatsnew alatt érdemi infó nincs
-
netpeti98
addikt
Telepítettem,egyenlőre nem volt vele semmi baj.Pedig elég régi masinán nyúzom.
Megnyitottam vele az összes ph!s oldalt+1 üres lapot és a memória felhasználása se volt olyan vészes.
1 rengeteg flashból álló oldalon omlott össze a flash bővítmény de az nem az FF hibája -
lgb
tag
Amugy ebben sok igazsag vagyon: ha tul sok ido tellik egy software ket verziojanak kiadasa kozott, az altalaban mindig fejetlenseghez vezet: a fejlesztok tul sok mindent akarnak implementalni, koztuk olyat is, ami aztan a vegen kiderul: "ez megse, ez meg tul uj, nem lesz ido vegigvinni, tul unstable meg, stb". Kozben pedig ertekes eroforrasokat kotott le hosszu idon at a fejlesztektol, annak remenyeben, hogy addigra kesz lesznek. Kozben lehet, hogy ehelyett jobban megerte volna valami kisebb, de talan meg fontosabb feature/javitas/stb fele kacsingatni. A verzioszam - meg ahogy irtam - marketing szempontbol fontos inkabb (lehetne harom havonta kiadni firefox verziot ugy is, hogy 4.1.x, 4.2.x stb, csak az nem nez ki olyan "jol" egyeseknek?).
-
Youri
veterán
Pont le...rom, mi a verziószáma, nagyon ki se írja sehol. A 4-es hibáit javították, és ez jó, függetlenül, hogy mi a verziója. Ott az IE, ritkán cseréli a verziószámot, és akkor sem kötelező a frissítés. Eredménye, hogy 6, 7, 8, 9 is használatban van világszerte, a MS legnagyobb igyekezete ellenére.
-
Megvárom a véleményalkotással GoodSpeed kolléga tesztjét a Logouton.
-
lgb
tag
Igen, az a baj, hogy sok "laikus" azt gondolja, hogy ket kulonbozo software verzioszama osszehasonlithato, en is hallottam mar olyat, hogy "az IE azert jobb mert az 9-es, a firefox meg meg csak 4-es". Sajnos ma mar szamolni kell ilyen fura dolgokkal is, mint a verzioszam marketing ereje, meg ha technikai szinten nem is ertelmezheto a dolog. Hatasa megis van egyeseknel, ahogy pl a fenti peldan is latszik, amit irtam.
-
Angel1981
veterán
Jaja, gáz...
Ez hová vezet?
Később már havonta fognak főverziót váltani, aztán meg hetente?!?!?
Nekem a régi számozási rendszer sokkal jobban tetszett - ott az új főverzió ténylegesen sok minden változását hozta magával, de ez....
Átírnak 2 bitet, és "Hahhh! Itt az új Firefox!!!" ?!?!? -
moma
őstag
az az érzésem, hogy begyorsítja majd a fejlesztéseket ez a gyakori kiadási ciklus. sokkal motiváltabbak lesznek a fejlesztők, ha folyton ott van a nyakukon a kiadási dátum
Real_Gabe: ez egy ősrégi szabad szoftveres alapelv, hogy gyakran adjanak ki verziókat (asszem a katedrális és a bazárban van eredetileg), most csak ezt hozták jobban az előtérbe. mondjuk az, hogy a főverzió számot változtatják az lehet tényleg egy marketing eszköz, de szerintem inkább az az értelme, hogy gyakrabban kapjanak hírt a médiában
-
Real_Gabe
tag
Tuti utol akarják érni verziószámban az IE-t meg az Opera-t!
Máskülönben semmi értelmét nem látom ennek.
Mert gondolom sokan választanak úgy böngészőt, hogy jaj az IE 9-e verzió, a Firefox meg még csak 4-es, úgyhogy IE-t választom mert az biztos fejlettebb, meg jobb mert 5 verzióva előrébb van.
Mod: Nem válaszként akart menni Mozzarella! Sorry!
-
natë
nagyúr
Chrome-ról váltottam rá, úgy néz ki, véglegesen. Jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest