- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
kösz.mindent
-
netpeti98
addikt
válasz
WonderCSabo #85 üzenetére
Érdekes valamelyik oldalon írták hogy át kell állítani akkor lehet hogy rosszul emlékszem.
na mindegy.
megvan (3.5 verzióhoz) található leírásban hogy 1magabiten látja a netet.ez az 5snél is fennáll? -
netpeti98
addikt
Ja akartam még valamit kérdezni csak lejárt a szerkesztési idő.
Itt is modemes kapcsolatot lát a böngésző?Valamit át kellett állítani anno az about:configban hogy széles sávot lássonSzerk: Bocsánat a firefox topikba akartam írni ezer bocs
-
netpeti98
addikt
válasz
WonderCSabo #79 üzenetére
Kösz.
Ott szúrta ki a szememzoli62:neked is kösz
-
netpeti98
addikt
Sziasztok.
Lenne egy problémám :kilépéskor megjegyzi a lapok számát és a éppen betöltött oldalt.
Hol tudom ezt kikapcsolni?Előre is kösz!
Szerk:Gondoltam az előzmények megjegyzésének kikapcsolására is.De azért nem árt ha megvannak az előzmények,de nem tolja az egészet az arcomba
-
netpeti98
addikt
Telepítettem,egyenlőre nem volt vele semmi baj.Pedig elég régi masinán nyúzom.
Megnyitottam vele az összes ph!s oldalt+1 üres lapot és a memória felhasználása se volt olyan vészes.
1 rengeteg flashból álló oldalon omlott össze a flash bővítmény de az nem az FF hibája
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest