- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lgb
tag
Amugy ebben sok igazsag vagyon: ha tul sok ido tellik egy software ket verziojanak kiadasa kozott, az altalaban mindig fejetlenseghez vezet: a fejlesztok tul sok mindent akarnak implementalni, koztuk olyat is, ami aztan a vegen kiderul: "ez megse, ez meg tul uj, nem lesz ido vegigvinni, tul unstable meg, stb". Kozben pedig ertekes eroforrasokat kotott le hosszu idon at a fejlesztektol, annak remenyeben, hogy addigra kesz lesznek. Kozben lehet, hogy ehelyett jobban megerte volna valami kisebb, de talan meg fontosabb feature/javitas/stb fele kacsingatni. A verzioszam - meg ahogy irtam - marketing szempontbol fontos inkabb (lehetne harom havonta kiadni firefox verziot ugy is, hogy 4.1.x, 4.2.x stb, csak az nem nez ki olyan "jol" egyeseknek?).
-
lgb
tag
Igen, az a baj, hogy sok "laikus" azt gondolja, hogy ket kulonbozo software verzioszama osszehasonlithato, en is hallottam mar olyat, hogy "az IE azert jobb mert az 9-es, a firefox meg meg csak 4-es". Sajnos ma mar szamolni kell ilyen fura dolgokkal is, mint a verzioszam marketing ereje, meg ha technikai szinten nem is ertelmezheto a dolog. Hatasa megis van egyeseknel, ahogy pl a fenti peldan is latszik, amit irtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Home/Nest
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Anime filmek és sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest