- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
válasz
WonderCSabo #121 üzenetére
Köszi. Akkor várok még, meg megvárom Goodspeed tesztjét. Nincs bajom az FF-fel, de szeretem a kényelmet, mert manapság el kell kényeztetni a felhasználókat. Különben piacvesztés lesz.
A gugli fejlesztők meg tényleg több fronton is lemaradóak.
PC-n a FF jött be eddig, de Android telefonon meg Opera Mobilt használok. -
szki
őstag
válasz
WonderCSabo #119 üzenetére
Egyik pillanatban van egy 4.xx verzióm. Ez a FF figyelmeztet, hogy van 5.0. Telepítem, újraindul az FF, és nincs gugli eszköztár, mert közli, hogy nem tudja feltenni, és nincs új ablaknál előzmények kis ikonjai, semmi.
Ez szoftver hiba, hogy nem hülyebiztos megoldás az upgrade, és elvesznek beállítások, kényelemi szolgáltatások. A 4.xx verziók közötti frissítésnél nem volt ilyen probléma.Bosszant, hogy most nekem kell kutakodni, hogy vissza tudjam hozni azokat a ficsöröket, amiket alapban kellene eleve tudnia, meg el se kellett volna tűntetnie!
Fel van telepítve IE, és Chrome legfrissebb, és egyszerűbb ha böngészőt váltok, mint az FF-et testre szabom. -
szki
őstag
válasz
WonderCSabo #117 üzenetére
Aha!
Akkor pláne gyenge még mindig az előzmény kezelés. Sőt a gugli saját eszköztárát se tudta feltenni (fordítás gomb, stb).
Nagyon fapados ez az 5.0. Nálam visszalépés a 4-eshez képest a fenti 2 dolog miatt.
Használtam már a többi böngésző friss kiadásait is huzamosan. Sőt mondhatom, hogy sokfélét használtam, mert '96 óta netezek, emilezek rendszeresen. -
szki
őstag
Felment a 4 helyett az 5, de az új lap nyitásakor nincsenek ott az előzmények! Eddig volt talán 9 v. 12 db kis ablak a leggyakrabban látogatott oldalamimmal, és rákattintva megnyílott a kívánt weboldal.
Most meg tök üres az új lap
Még mindig gyenge az előzmény kezelése a FF-nek a többiekhez képest! sőt gyengébb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- PR-Telecom
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest