- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
WonderCSabo #124 üzenetére
Fura, ott nincs nyoma a crash-nek.
Csak a korábbi 4es verzió-ból való összeomlás reportok látszanak.Akkor mégis mi az értelme teljes verziószámokat ugrani bugfixek, meg 1-2 html5, css3 beemelése után, ha nem az egyszerű parasztvakítás, hogy mi fejlődünk nagyon?
-
PazsitZ
addikt
Nekem mióta FF5-re váltottam win alatt átlag napi 2-3-szor crashel a browser, pedig nem használom egész nap.
Nem tudom miért kell ennnyire felverni a verziószámot. Tényleg csak az lesz, hogy nagyobb kapkodással szarabb lesz a végeredmény. Nem tudom ez a parasztvakítás a számozással megér-e ennyit, amikor így is csak csökken a felhasználói bázisuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest