- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
válasz
WonderCSabo #126 üzenetére
végra valaki, aki szintén úgy goondolja, mint én....
-
PazsitZ
addikt
válasz
WonderCSabo #124 üzenetére
Fura, ott nincs nyoma a crash-nek.
Csak a korábbi 4es verzió-ból való összeomlás reportok látszanak.Akkor mégis mi az értelme teljes verziószámokat ugrani bugfixek, meg 1-2 html5, css3 beemelése után, ha nem az egyszerű parasztvakítás, hogy mi fejlődünk nagyon?
-
szki
őstag
válasz
WonderCSabo #121 üzenetére
Köszi. Akkor várok még, meg megvárom Goodspeed tesztjét. Nincs bajom az FF-fel, de szeretem a kényelmet, mert manapság el kell kényeztetni a felhasználókat. Különben piacvesztés lesz.
A gugli fejlesztők meg tényleg több fronton is lemaradóak.
PC-n a FF jött be eddig, de Android telefonon meg Opera Mobilt használok. -
szki
őstag
válasz
WonderCSabo #119 üzenetére
Egyik pillanatban van egy 4.xx verzióm. Ez a FF figyelmeztet, hogy van 5.0. Telepítem, újraindul az FF, és nincs gugli eszköztár, mert közli, hogy nem tudja feltenni, és nincs új ablaknál előzmények kis ikonjai, semmi.
Ez szoftver hiba, hogy nem hülyebiztos megoldás az upgrade, és elvesznek beállítások, kényelemi szolgáltatások. A 4.xx verziók közötti frissítésnél nem volt ilyen probléma.Bosszant, hogy most nekem kell kutakodni, hogy vissza tudjam hozni azokat a ficsöröket, amiket alapban kellene eleve tudnia, meg el se kellett volna tűntetnie!
Fel van telepítve IE, és Chrome legfrissebb, és egyszerűbb ha böngészőt váltok, mint az FF-et testre szabom. -
szki
őstag
válasz
WonderCSabo #117 üzenetére
Aha!
Akkor pláne gyenge még mindig az előzmény kezelés. Sőt a gugli saját eszköztárát se tudta feltenni (fordítás gomb, stb).
Nagyon fapados ez az 5.0. Nálam visszalépés a 4-eshez képest a fenti 2 dolog miatt.
Használtam már a többi böngésző friss kiadásait is huzamosan. Sőt mondhatom, hogy sokfélét használtam, mert '96 óta netezek, emilezek rendszeresen. -
zoli62
addikt
válasz
WonderCSabo #114 üzenetére
Jaja tényleg, valahol olvastam is erről leírást.
-
zoli62
addikt
válasz
WonderCSabo #112 üzenetére
A kiterjesztésben nem tudom, hol lehet beírni. Egyébként lehet, hogy ez a mostani 3.3.1.133 verzió tényleg browser crashet okoz.
-
zoli62
addikt
válasz
WonderCSabo #110 üzenetére
Köszi, de Siteadvisorral már amúgyis voltak régebben is inkonzisztencia gondok még IE alatt is.Egyébként lehet, hogy a magában a programban be kellene írni az Firefox 5-öt ott is, ahol lekérdezi a browser verziót?
-
rii
nagyúr
válasz
WonderCSabo #104 üzenetére
lehet visszatérek 3.6-ra :-/
-
rii
nagyúr
válasz
WonderCSabo #101 üzenetére
position: top / bottom )))-:
-
válasz
WonderCSabo #85 üzenetére
Leghamarabb csak holnap tudom kipróbálni, de remélem, az, amit szép hosszan leírtál, megoldja. Gyanítom, valami kieg vagy beépülő... ha nem, megnézem a másik utat is.
-
netpeti98
addikt
válasz
WonderCSabo #85 üzenetére
Érdekes valamelyik oldalon írták hogy át kell állítani akkor lehet hogy rosszul emlékszem.
na mindegy.
megvan (3.5 verzióhoz) található leírásban hogy 1magabiten látja a netet.ez az 5snél is fennáll? -
zoli62
addikt
válasz
WonderCSabo #79 üzenetére
Persze, de mi van akkor, ha safe módban vagy kevés kiegészítővel is lassan töltődik be, mint már én is tapasztaltam? Sokszor első klikkelésre ha nem is egy percig, de szinte majdnem fél percig tart, míg elindul.
-
netpeti98
addikt
válasz
WonderCSabo #79 üzenetére
Kösz.
Ott szúrta ki a szememzoli62:neked is kösz
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo #75 üzenetére
Hozzászokhattál már volna, hogy mindig van pár ember, aki van annyira sötét, hogy előhozza századjára is a témát. Kb ugyanaz, mint az opera/eu vs ms per esetében...
-
Angel1981
veterán
válasz
WonderCSabo #52 üzenetére
Talán ha "elolvastad volna"...
Amit írtál az a hülyeség, bár itt nyelvtanilag van gond...
Egyébként elolvastam.
Ha nyelvtanilag, és stilisztikailag kicsit magasabb szinten lennél, akkor megértetted volna, hogy kicsit azért sarkítva fogalmaztam - de ettől a lényeg ugyanaz marad!
Részemről a dolog lezárva. -
válasz
WonderCSabo #66 üzenetére
Ok, átrágom magam a pontokon.
-
válasz
WonderCSabo #55 üzenetére
Az tuti, hogy te nagyon otthon vagy FF ügyben, úgyhogy rád ebben mindig hallgatok.
Viszont kérdeznék is: Nálam valamiért iszonyat lassan indul el maga a program. Van, hogy 1
percbe telik, mire bejön az ablak. Milyen okai lehetnek ennek? Nem minden gépen csinálja. -
lefkosia
őstag
válasz
WonderCSabo #61 üzenetére
Sajnos nem küldtem be a jelentést, de köszönöm a segítségedet
. Amennyiben még a mai napon összeomlik, akkor elküldöm, és bemásolom.
-
mrlujoak
veterán
válasz
WonderCSabo #55 üzenetére
Ó, kösz, kedves vagy, de egy ilyen nüansznyi probléma miatt nem fogok vele ennyit babrálni.
Ha más oldallal lenne ez, talán még neki is állnék, de hogy csak az az oldal bajlódik vele - ahol csak nagyritkán kommentelek...Azért köszi!
-
lefkosia
őstag
válasz
WonderCSabo #59 üzenetére
Ups, sajnos nem értek hozzá ennyire. ( natúr felhasználó vagyok ) Mit kell néznem, ha öszzeomlik még 1X.
Újra telepítettem meglátom...
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #47 üzenetére
Köszi a linket! Letiltottam a kompatibilitás ellenőrzését, és így most már megy. Ki is próbáltam, hogy jó-e, és remekül működik most már az Avast WebRep.
-
mrlujoak
veterán
válasz
WonderCSabo #47 üzenetére
mit értesz friss profil alatt?
Sajnos az oldalon sem a 4-es, sem az 5-ös alatt nem tudok kommentelni.
-
válasz
WonderCSabo #17 üzenetére
"Ja, egy pár (vacak) Peacekeeper teszt alapján frankón le lehet tesztelni egy böngészőt."
Nem pont azokra a részekre gondoltam, de magam ritkán merülök bele a menükbe, beállításokba, azok viszont mindig nagyon összeszedettek a tesztekben. Én leginkább a memóriahasználatot szoktam fenntartásokkal fogadni, de végül is így van miről beszélni a topikokban.
-
julius666
addikt
válasz
WonderCSabo #35 üzenetére
Félreérted, az a fail hogy a kiegészítők fejlesztőinek ezzel pár hetente vacakolniuk kell, teljesen feleslegesen. A ritkán frissített/nem frissített kiegek felhasználóinak faszán beint ezzel a ff. Nem csak adblock meg tsai vannak, amiket főmunkaidőben fejleszt valaki (konkrétan ebbe a problémába durván bele is futottam 4.0 kiadása után, aztán inkább kerestem Chrome plugin alternatívát, és volt, szóval
).
Szerk: közben már látom írták előttem ugyan ezt.
-
ntomka
nagyúr
válasz
WonderCSabo #35 üzenetére
Vicces.
Nem örülnék neki ha a kiegészítőmet minden verziószámnál egy string erejéig módosítani kéne. Amióta megírtam verzióváltás miatt egyszer sem kellett hozzányúlnom.
-
julius666
addikt
válasz
WonderCSabo #17 üzenetére
Hát ez elég csúnya fail, ezzel kellett volna kezdeni az átállást már a 4-nél, hogy ezt megoldják. És az nem mentség hogy a legintenzívebben fejlesztett kiegek fejlesztőinek nem gáz mert úgyis frissítenek.
Legalább van valami értelmes oka is vagy csak simán verzióprobléma (tehát hogy a kiegekben valahol meg van adva hogy a 4.x-re készültek, és azért nem működnek)?
-
ntomka
nagyúr
válasz
WonderCSabo #24 üzenetére
A régi IE verziók kitakarítása iránti nem létező igyekezetről volt szó.
(#29) WonderCSabo: 7-8?
-
Ramius
őstag
válasz
WonderCSabo #21 üzenetére
Köszi a tippet, de nem jött be.
De annyira nem is lényeg, majd lesz kompatibilis verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest