Új hozzászólás Aktív témák
-
lgb
tag
Igen, az a baj, hogy sok "laikus" azt gondolja, hogy ket kulonbozo software verzioszama osszehasonlithato, en is hallottam mar olyat, hogy "az IE azert jobb mert az 9-es, a firefox meg meg csak 4-es". Sajnos ma mar szamolni kell ilyen fura dolgokkal is, mint a verzioszam marketing ereje, meg ha technikai szinten nem is ertelmezheto a dolog. Hatasa megis van egyeseknel, ahogy pl a fenti peldan is latszik, amit irtam.
-
Angel1981
veterán
Jaja, gáz...
Ez hová vezet?
Később már havonta fognak főverziót váltani, aztán meg hetente?!?!?
Nekem a régi számozási rendszer sokkal jobban tetszett - ott az új főverzió ténylegesen sok minden változását hozta magával, de ez....
Átírnak 2 bitet, és "Hahhh! Itt az új Firefox!!!" ?!?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest