- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixa
aktív tag
Ha viszont így hagyja a Microsoft akkor egy eget rengető baromságot csinált! Elvégre jelenleg is, ha a bal alsó sarokba baszarintom az egeret akkor ugyanúgy egy klikk után a Metro kezdőképernyőre vág. Ehhez nem kell Start menü se Start gomb!
Az ember felháborodása pedig jogos, elvégre "menü" vagy "gomb", az eddig megszokott Windows megoldások után nem ezt várná az ember.
-
törölt tag
"Teljes értékű start menü nem, de erre 3rd party programok tömkelege kínál erre megoldást."
Ezzel kb. tökéletesen leírtad az MS "meghallgattuk a felhasználók visszajelzéseit" típusú marketing maszlag valós tartalmát. Lefordítom: "Hülye köcsögök vagytok, f.szt sem érdekel a véleményetek, k.ra sz.runk rá. Fizessetek, kussoljatok, és menjetek a g.cibe!"@(#263) Pixa
Csakhogy itt pénzért vásárolsz egy szolgáltatást. Ebben az esetben meg úgy működik a dolog, hogy a szolgáltatás k.ra úgy működjön, ahogy én akarom, és ne az eladó akarja nekem megmondani, hogy legyek elégedett azzal, ami van. De előtte persze fizessek. Az alapszitu jelen esetben tehát nem az, hogy én akarok egy minden eddigihez képest szokatlan dolgot, amit a nyomorult szolgáltató nem tud vagy nem akar kielégíteni, hanem hogy ez a nyomorult szolgáltató akarja a sz.rját lenyomni a torkomon. -
Pixa
aktív tag
Arra igen!
Mivel szeretem az idézeteket, az update és egyéb dolgokhoz kapcsolódan ezt tudom ajánlani neked, ebben benne van elég érthetően minden:
"Fogadd el: egyszer te vagy a galamb, máskor meg a szobor." Scott AdamsEgyébként a témához még annyit, hogy vélelmezem, hogy lesz valami update értesítő a tálcára, akár külső megoldással, mint a Start menü, vagy egy újabb update-el.
-
Pixa
aktív tag
-
pushalias
addikt
Ha jól emlékszem, és miért ne emlékeznék jól
(volnának tippjeim), egyelőre a megszokott helyen meg tudod nézni Vezérlőpultban. Később, ha igazak a pletykák, tehát mérget ne vegyél rá, meg fog szűnni a klasszikus vezérlőpult, és marad a Gépház, de addigra már te is bele fogsz törődni, vagy elmész linuxozni. -
zoli62
addikt
Mivel nem használok Metrót, nem látom, mikor van új operációs rendszer szintű frissítés. Az eddigi Windowsokban ez végig benne volt. Persze van erre is külső app, de ebben az esetben is látszik, hogy a Windows 8 fejlesztése során az Ms a fürdővízzel együtt kiöntötte a gyereket is.
-
Pixa
aktív tag
Anno az 3.0 után megtanulta a nép használni az XP-t, Milleniumot, Vistat, 7-et, meg amit akart. Aki egy kicsit akar update lenni annak áldozatot kell vállalni. Nyilvánvaló, hogy nem könnyű megemészteni a váltásokat, változásokat. De fel lehet zárkózni! Ez nem lóverseny!
Egyik barátom vett egy laptopot. Természetesen már Windows 8-al volt megáldva. Feltettem neki rá vissza a Win 7-et. Igaz driverezni kellett - nem úgy, mint a 8-ast -, s azóta nyugodtabban használja.
Mint írtam, előbb utóbb bekövetkezett volna a váltás. Jobb volt ez így egy huszárvágással bevezetni és majd utána korrigálni.
Egyébként nem igazán tudok olyan hatalmas hardwareváltást a jelenlegi helyzetben ahol olyan borzalmasan megvoltak erőltetve azon userek akik nyavalyognak a Start menü miatt! Akit ez annyira zavart, az nem kutya módjára ugatott, hanem talált rá alternatívát. -
<VadMacs>
csendes tag
-
quailstorm
félisten
StartIsBack
sokat nem törődtem vele, olvastam itt a PH!-n, megnéztem, megtetszett, install
enélkül elvesznék(#57) fordfairlane: bőven eltalálható még szerintem. 10 colon meg pláne. Ennyi kényelmetlenséget megér hogy teljes értékű OS fut a gépen...
A Microsoft Surface PRO mutatja be leginkább a rendszer minden előnyét egyszerre, csak ugye én is egerezek még, szal túlerőltetik a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest