- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Talált már a Windows 8-ról bárki is olyan (hivatalos) bemutatót, ahol kimondatottan nem érintőképernyőpes gépen egérrel használják, ezzel is kihangsúlyozva az új rendszer előnyeit?
-
zoli62
addikt
Ezt a linket találtam hirtelen,de írtak róla akkoriban magyar oldalak is. Elég sok Xp-s gépet érintett nem sokkal a frissítőkedd után rendszergazdák, üzemeltetők számoltak be róla, nálam is volt ilyen gép. Mint kiderült, egy bizonyos rendszerfile mérete változott meg. Valamelyik frissítés aktivizálhatott egy kappangó backdoort. Csökkentett módban sem lehetett elindítani a fertőzött gépeket. A megoldást leírták, hogy linux alatt mit kel csinálni ezzel a file-lal, Googleban ennek is utána lehet nézni.
-
zoli62
addikt
Mivel nem használok Metrót, nem látom, mikor van új operációs rendszer szintű frissítés. Az eddigi Windowsokban ez végig benne volt. Persze van erre is külső app, de ebben az esetben is látszik, hogy a Windows 8 fejlesztése során az Ms a fürdővízzel együtt kiöntötte a gyereket is.
-
zoli62
addikt
válasz
pushalias #253 üzenetére
Én már a DP-t is teszteltem, és bizony nem mindenben nyerte el a tetszésemet, pl. start menü hiánya, frissítési értesítések hiánya desktoopn, stb. stb. Mint látod, az Ms a 8.1 kiadásával se volt képes hátraarcot csinálni, látszik ez az Enterprise verzió "újdonságaiban" is.
-
zoli62
addikt
Én amondó vagyok, egy asztali gépen/notebookon legyen már az oprendszeren belül olyan kapcsoló, ami az egérrel kényelmetlen Metró helyet alapból a sokkal kézreállóbb és használhatóbb desktop felüleletet indítja, és ehhez ne kelljen külső programot telepíteni. Valamint attól, hogy valakiúj hardvert vesz, még nem köteles az új oprendszer minden tulajdonságát elfogadni.
-
zoli62
addikt
Az a sokszáz bíráló hozzászólás a Windows 8 DP kapcsán a Technet fórumokon ugye nem sokat számított a Microsoftnak, makacsul ragaszkodott egy teljesen újhoz. Hyangsúlyoznám, hogy nem csak a Modern felület erőszakos bevezetésével és a Start menü hiányával van a baj. A gond az, hogy a fejlesztés közben sok apró, hasznos funkciókat távolítottak el a Windows 8-ból, amik a Windows 7-ben még benne voltak. Az pedig egy kényszerképzet az Ms részéről, hogy a következő pár évben csak érintőképernyőkön fogják az új rendszert használni az emberek. Ez az elképzelés már azon a tényen megdől, hogy a Surface-ek világviszonylatban, és az USA-ban is milyen nehezen fogynak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTI FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest