- Milyen okostelefont vegyek?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixa
aktív tag
Forrást mutass már, de most már valami hihetőbbet! Mert csak dobálódzol a hülyeségekkel amire semmi bizonyíték!
"...után történtek..." - Nekem pedig tegnap elszakadt az eső után a cipőfűzőm. Azonnal pereljem be Németh Lajost? Na, kb. ennyi köze van a linkednek meg az állításaidnak a témához. Úgyhogy produkálj valamit vagy térj pihenőre! -
pushalias
addikt
A nyitóüzenetben: „(I did not find any relation between the cases. I asked even their internet browsers type, but no coincidence... IExplorer, Opera, Firefox)”
Plusz nem találok még utalást sem a kártevőre ami kifejezetten a frissítés után aktiválódott. Persze ennyi idő alatt nem is olvastam végig több tízezer karaktert, csak átfutottam. Ráadásul csak egy fórumról van szó.
-
pushalias
addikt
-
pushalias
addikt
Minek csinálna hátraarcot? Az XP és a Vista esetében sem csinált. Aki akarja, az meghekkeli, ahogy eddig is.
1. A többség már most sem nem használ rendszeresen Start menüt, a maradék meg vagy leszokik róla, vagy ha nem, akkor rak fel magának pótlékot. A semmiért sem fizető fajtáknak van ingyenes is. Aki meg azzal sem akar dolgozni tíz percet, az tényleg ne nyafogjon, hanem vagy szokjon meg, vagy használjon mást.
2. A W8 alapértelmezetten a háttérben folyamatosan tölti és telepíti a frissítéseket, szerintem ezért nincsenek értesítések, csak időnként kapsz egy értesítést kilépéskor, hogy 2 napon belül újra kell indítani a rendszert. Igazából én nem is bánom, az átlag júzer úgysem tenné fel a frissítéseket, mert jaj, attól lesz majd lassú a rendszer, aztán pampog, ha a saját döntése miatt nem telepített patch nem véd meg a kártevőtől. A poer usernek meg külön jót tesz, a botgyűjtő lesz a kiválóan menedzselt klienséből.
(#256) zoli62 Ez valami fétis, hogy látni akarod, mikor történik?
Ha nem akarod megakadályozni, olyan érdektelen. Ha csak kíváncsi vagy, mi ment fel, megnézheted az update listában, amit továbbra is böngészhetsz. Ha meg tökös legény vagy, kikapcsolod.
(#259) BiP Most egyetlen kattintás erejéig vagy köteles „használni”, 8.1-nél ha jól tudom, már egyáltalán nem kell ezt a kínt átélned.
-
BiP
nagyúr
Teljes hátraarcot nem is fog. Max. használhatóbbá, rugalmasabbá fogja tenni a metrót, de még mindig ez a fókusz inkább.
Lehet majd desktopra bootolni, és lesz start gomb is, akár programlistával. Teljes értékű start menü nem, de erre 3rd party programok tömkelege kínál erre megoldást. Ingyenes is.
Frissítési értesítések hiánya desktopon: A windows update-et is megcsonkították? Vagy a metrós appokra gondolsz? Szerintem azt felesleges a desktopon jelezni (persze jó lenne, ha erre is lenne opció), de ha nincs, úgyis elég ha egy metrós csempe jelzi, ha van valami (mint pl. WP-n), hiszen azokat úgyis Metro-n belül használod. -
Pixa
aktív tag
Ha nem vált annak oka van!
Nem akar! Jó neki ami van. Itt már ugye maradhat a Metro!Ha vált annak is oka van!
Ezzel elfogadja az új dolgokat. Ugyanakkor mivel vannak ingyenes alternatívák, kitudja kapcsolni a Metro-t és alkalmazhat Start menüt. Problem?Egyébként az átlag user még mindig elvan XP-n vagy Win 7-en...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- iPhone-t használók OFF topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hálózati / IP kamera
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 8300 mAh, maradhat?
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest