- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
igen, csak az idióta elmebeteg skizo epilepsziás állat designer az MS-nél arra nem gondolt, hogy akinek 3 monitorja van, annak a középső monitor bal alsó sarkába "lerántani az egeret" rohadtul nem evidens. A windows 8-nak az a fícsőrje, hogy "elkapja" az egeret a sarkokban, az esetek 90%-ában olyankor kapja el az egeret amikor nem kellene, és amikor meg kellene, akkor szépen átmegy az egér a másik monitorra. Nomeg ajánlom hogy próbáld meg előhozni 3 monitoros rendszernél a középső monitoron a charmot (vagy mi az istennek hívják) úgy hogy a monitor jobb oldali élével párhuzamosan húzod az egeret. Én FPS-en és starcrafton nőttem fel, de amikor havonta egyszer kellene az az elmebeteg sáv, akkor 3 húzásból talán egyszer tudom előhozni... A windows 8 felülete miatt néha már rohamjaim vannak... Meg amikor betévedek nagyon (!) véletlenül valami metros felületre és valamenyiket csak Alt+f4-el lehet bezárni, valamelyiket csak esc-el, néhányat meg egyikkel se, azokon vissza vagy bezár gomb van... NORMÁLIS?
-
BiP
nagyúr
Így sem kell pontosabban, a sarokban ugyanúgy meg tudod nyomni a gombot is. (Win7-en legalábbis műküdik, nem kell pixelpontosan eltalálni az orb-ot, megy a sarokban is)
Neked az lenne a zavaró, ha visszateszik, sokakat meg _most_ zavar, hogy nincs.
Szerintem is az opcionális lenne a legjobb megoldás, aztán mindenki úgy állítja be magának, ahogy neki tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest