- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
igen, csak az idióta elmebeteg skizo epilepsziás állat designer az MS-nél arra nem gondolt, hogy akinek 3 monitorja van, annak a középső monitor bal alsó sarkába "lerántani az egeret" rohadtul nem evidens. A windows 8-nak az a fícsőrje, hogy "elkapja" az egeret a sarkokban, az esetek 90%-ában olyankor kapja el az egeret amikor nem kellene, és amikor meg kellene, akkor szépen átmegy az egér a másik monitorra. Nomeg ajánlom hogy próbáld meg előhozni 3 monitoros rendszernél a középső monitoron a charmot (vagy mi az istennek hívják) úgy hogy a monitor jobb oldali élével párhuzamosan húzod az egeret. Én FPS-en és starcrafton nőttem fel, de amikor havonta egyszer kellene az az elmebeteg sáv, akkor 3 húzásból talán egyszer tudom előhozni... A windows 8 felülete miatt néha már rohamjaim vannak... Meg amikor betévedek nagyon (!) véletlenül valami metros felületre és valamenyiket csak Alt+f4-el lehet bezárni, valamelyiket csak esc-el, néhányat meg egyikkel se, azokon vissza vagy bezár gomb van... NORMÁLIS?
-
BiP
nagyúr
Így sem kell pontosabban, a sarokban ugyanúgy meg tudod nyomni a gombot is. (Win7-en legalábbis műküdik, nem kell pixelpontosan eltalálni az orb-ot, megy a sarokban is)
Neked az lenne a zavaró, ha visszateszik, sokakat meg _most_ zavar, hogy nincs.
Szerintem is az opcionális lenne a legjobb megoldás, aztán mindenki úgy állítja be magának, ahogy neki tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest