- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Én már több emberkével is beszéltem, akiknek pont ennyi kellett volna a boldogsághoz, mert mondjuk lerobbantak a puszta közepén.Persze nem volt akkor pénz a kártyájukon.Na nekik életmentő lesz a szolgáltatás.
-
tkazmer
addikt
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
Ez a bankos dolog nem keserít el, megy az ''üzlet'' melletük is...viszont általában nem komoly megbeszéléseket, hanem sok, gyakori kis 1-2 perces beszélgetéseket intéznek a telefonomról...a profit mértéke meg változó, de én semmilyen szempontból nézve nem nevezném uzsorakamatnak...
-
Nem tudom, mennyi pluszbevételtől esel el ezzel a szolgáltatással, de abból kiindulva, h. a ''hitelkeret'' kemény 450 Ft (négyszázötven forint), nem túl soktól. Amennyiben ennél többről van szó, megnyugodhatsz, mert elhasználja az SOS Feltöltését és csak utána kéri el a telefonod.
Egyébként nem értelek, olyan ez, mintha azon keseregnél, h. nem tudsz uzsorakamatra kölcsönt adni, mert megjelentek a bankok...
(Smiley-val még értettem volna nemtetszésed, de anélkül?!)
-
tkazmer
addikt
Nem kizárt, hogy én vagyok az egyetlen, aki nem örül ennek a szolgáltatásnak, ugyanis nekem komoly hasznom volt belőle, hogy olyan embereknek, akiknek elfogyott az egyenlege, kölcsönadtam a saját telefonomat...sajnos az egyik törzsvásárlóm épp vodás
-
motogirl
tag
A szolgáltatást azon előfizetők vehetik igénybe, akik a megrendelést megelőző három hónapban összesen legalább 5000 forint értékben feltöltötték egyenlegüket, és egyenleg felhasználási időn belül vannak.
Ha nincs meg az 5000 Ft, akkor hiába.... akkor nincs SOS gomb
Tehát vészhelyzetben marad a 112 hívása számukra.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Ez tényleg nemrossz dolog
-
blueMerle
veterán
Ez egész jó dolog
Ne adj' Isten vészhelyzetben, akár életet is menthet...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megoldás az átmeneti problémákra.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest