- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Én már több emberkével is beszéltem, akiknek pont ennyi kellett volna a boldogsághoz, mert mondjuk lerobbantak a puszta közepén.Persze nem volt akkor pénz a kártyájukon.Na nekik életmentő lesz a szolgáltatás.
-
tkazmer
addikt
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
Ez a bankos dolog nem keserít el, megy az ''üzlet'' melletük is...viszont általában nem komoly megbeszéléseket, hanem sok, gyakori kis 1-2 perces beszélgetéseket intéznek a telefonomról...a profit mértéke meg változó, de én semmilyen szempontból nézve nem nevezném uzsorakamatnak...
-
Nem tudom, mennyi pluszbevételtől esel el ezzel a szolgáltatással, de abból kiindulva, h. a ''hitelkeret'' kemény 450 Ft (négyszázötven forint), nem túl soktól. Amennyiben ennél többről van szó, megnyugodhatsz, mert elhasználja az SOS Feltöltését és csak utána kéri el a telefonod.
Egyébként nem értelek, olyan ez, mintha azon keseregnél, h. nem tudsz uzsorakamatra kölcsönt adni, mert megjelentek a bankok...
(Smiley-val még értettem volna nemtetszésed, de anélkül?!)
-
tkazmer
addikt
Nem kizárt, hogy én vagyok az egyetlen, aki nem örül ennek a szolgáltatásnak, ugyanis nekem komoly hasznom volt belőle, hogy olyan embereknek, akiknek elfogyott az egyenlege, kölcsönadtam a saját telefonomat...sajnos az egyik törzsvásárlóm épp vodás
-
motogirl
tag
A szolgáltatást azon előfizetők vehetik igénybe, akik a megrendelést megelőző három hónapban összesen legalább 5000 forint értékben feltöltötték egyenlegüket, és egyenleg felhasználási időn belül vannak.
Ha nincs meg az 5000 Ft, akkor hiába.... akkor nincs SOS gomb
Tehát vészhelyzetben marad a 112 hívása számukra.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Ez tényleg nemrossz dolog
-
blueMerle
veterán
Ez egész jó dolog
Ne adj' Isten vészhelyzetben, akár életet is menthet...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megoldás az átmeneti problémákra.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest