Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
válasz
CriticalHit #56 üzenetére
Nem játszottam egyik játékkal sem, szal elnézést kérek, hogy ilyen elméletiesen beszélek. Olvastam teszteket, megnéztem az ingame videókat, megilyesmik. Ezekből építkezek, szal bocs, hogy csak így ''látatlanba'' beszélek(ez vicces, pont arról van szó, hogy csak láttam és nem játszottam vele
).
A ghost reconról nem sok jót hallottam, meg hogy csak utólag rádobtak egy két effektet. Meg hát valóban a látvány sem ragadott annyira magával, de ez érthető, ha számításba veszed, hogy a PPU és a ghost recon közel egy időben jött ki. Nem volt annyi idő fejleszteni, sőt szinte semmi idő nem volt rá.
Én elsősorba a Cellfactorra, és az Unreal Tournament 2007-re gondoltam.
De ha megnézed a Joint Task Force-ot, az is elég jónak ígérkezik ebből a szempontból.
kötözködés on:
Nem emlékszem, hogy én csak a játékok területére korlátoztam volna a hozzászólásom.
És ha az effekteket nem veszed számításba, már pusztán a számítási teljesítmény alapján ennek kéne kijönni.
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
CriticalHit #56 üzenetére
Miért, a Cellfaktorban a szoftevres emulációval kb. az objektumok 90%-a elvész (vagy több), és fujhatod a textil és folyadék szimulációt, pont a számításigényesebb dolgokat. Ugyan a vér az gagyin van megcsinálva, de a kifröccsenő üzemanyag elég barátian néz ki.
-
HERR Z
veterán
válasz
CriticalHit #1 üzenetére
szerintem meg elég májer hogy az x1600 2x annyit tud számolni mint az ageia és felébe kerül..és a 2 gpu-s kártyákon is hogy be lehet lőni hogy a2. gpu mikor mit csináljon az se egy rossz ötlet
gondolom a drivert ne eccerű megoldani azért késik ennyit a project..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Micro Four Thirds
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP EliteBook / ZBook topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest