- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
CriticalHit #56 üzenetére
Miért, a Cellfaktorban a szoftevres emulációval kb. az objektumok 90%-a elvész (vagy több), és fujhatod a textil és folyadék szimulációt, pont a számításigényesebb dolgokat. Ugyan a vér az gagyin van megcsinálva, de a kifröccsenő üzemanyag elég barátian néz ki.
-
Komplikato
veterán
''van directsound 3d is, de nem a legelterjedtebb, ...''
Ühüm, szerintem az EAX és a megboldogult A3D szabvány IS DirectSound 3D-t használt, kis bővítményekkel. Meg úgy kb. az összes többi választható 3D audio (Milestone és Tsa.) is. Igaz mostanában erőltetik Creative kártyáknál az OpenAL drivert, bár lövésem sincs miért. -
Komplikato
veterán
OFF: Nézd meg az FF-XIII és/vagy FF Versus XIII képeit, azért eléggé közelít.
A filmeknél meg nem a rendereléshez kell sok ember, hanem a modellek elkészítéséhez. Na azt meg állítólag kínai bérmunkásokkal csináltatták, dolgoztak is vele mint a güzü. Viszont mind a filmekből (FFSW, FF Advent Children), mind a játékokból maradt ki jó pár karakter, meg kis átvariálással a régiek is átfaraghatóak. -
Komplikato
veterán
Na most nem teljesen értem a hírt. Első körben az jön le, hogy az ATI-nál nem tudnak valamit megoldani, de utána mégegyszer elolvasva nekem az jött le, hogy a Havok FX fejlesztőkészlete késik? Viszont működni meg láthattuk az ATI meg az NVidia megoldásait is, tehát HW oldalon nem nagyon lenne gond. Már annak fényében is érdekes, hogy állítólag a DirectX 10-ben lesz fizika. (Utolsó hír, hogy készül a Dx10.1 alias DX10a.)
Vas hiányában viszont marad a drága PhysX?
Ha viszont a Havok FX fejlesztői cucca késik, akkor az az NVidiai hasonló terveinek is beteszi a kaput, nem?
Ha meg még is az ATI szúrt volna el valamit, akkor egy évre kiesnek egy biznicből, amiből az NVidia meg az Ageia nem?
Szóval nem áll össze a hír nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest