Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A TAHÓ
csendes tag
A névre most nem térnék ki, mondjuk csak annyiban, hogy ismerek olyan embert akinek Fütyi Géza a tisztességes neve. Erre odamész és azt mondod neki, hogy szevasz te fasz?
Talán mostmár kezded kapisgálni miért is választottam ezt a nevet.
Tudod, így elég könnyű kiszűrni azokat az emberkéket akik mindenféle gondolat nélkül ( megragadva a ki nem hagyható lehetőséget
) megpróbálnak belerúgni az emberbe, mindössze a neve miatt. Acélos jellemre vall
A másik dologról pedig: hogy ki tesztelt mit, mikor és hogyan?...fogalmam sincs.
Én azt írtam amit a boltban tapasztaltunk PONT.
Ezért a Te következtetésed pusztán fikció.
Azt el kell mondanom, hogy szerintem van valami hátszele valahol a glasáltek termékeknek ( ezt a honlap is alátámaszja.....ez piaci törvényszerűség), de egy szóval sem állítottam, hogy a prohardvernek köze lenne hozzá, és kérlek ne adj olyat a számba, amit nem mondtam.
Én azért járok (jártam) a prohardver oldalra mert információt lehet (lehetett) cserélni, és még véletlenül sem akarom kritikával illetni ezt az oldalt (max pozitívval). Úgyhogy kérlek ne szítsd ellenem a többi fórumozót, mert nem az oldallal van bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Hogwarts Legacy teszt
- iPad topik
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- ASUS ROG Zephyrus M16
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) megpróbálnak belerúgni az emberbe, mindössze a neve miatt. Acélos jellemre vall