Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• A TAHÓ

csendes tag

válasz divot #70 üzenetére

A névre most nem térnék ki, mondjuk csak annyiban, hogy ismerek olyan embert akinek Fütyi Géza a tisztességes neve. Erre odamész és azt mondod neki, hogy szevasz te fasz?
    Talán mostmár kezded kapisgálni miért is választottam ezt a nevet.
    Tudod, így elég könnyű kiszűrni azokat az emberkéket akik mindenféle gondolat nélkül ( megragadva a ki nem hagyható lehetőséget:C ) megpróbálnak belerúgni az emberbe, mindössze a neve miatt. Acélos jellemre vall:))

A másik dologról pedig: hogy ki tesztelt mit, mikor és hogyan?...fogalmam sincs.
    Én azt írtam amit a boltban tapasztaltunk PONT.
    Ezért a Te következtetésed pusztán fikció.

Azt el kell mondanom, hogy szerintem van valami hátszele valahol a glasáltek termékeknek ( ezt a honlap is alátámaszja.....ez piaci törvényszerűség), de egy szóval sem állítottam, hogy a prohardvernek köze lenne hozzá, és kérlek ne adj olyat a számba, amit nem mondtam.
    Én azért járok (jártam) a prohardver oldalra mert információt lehet (lehetett) cserélni, és még véletlenül sem akarom kritikával illetni ezt az oldalt (max pozitívval). Úgyhogy kérlek ne szítsd ellenem a többi fórumozót, mert nem az oldallal van bajom.

Új hozzászólás Aktív témák