Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MTbc
senior tag
Sziasztok már nem veszek telót legalábbis nem most laptopot veszek de a partnero nál 62 e van kiríva még jó hogy nem tudtam meg venni 80e-ért.
-
MTbc
senior tag
Az a baj hogy a nagykerben nincs és ezért nem tudnak hozzni se a kiskerek.
Xxlgsm volt az első mert ismerem őket
ATish0: Eddig nem is szerepelt az ajánlatukban most majd megkérdem hátha. -
MTbc
senior tag
Aki tud ilyen telót Magyarországon az írjon legyen szíves.(Az nem garancia ha bolt weblapján szerepel, gsmdepo sem pedig ott szerepel a most érkezettek között.)
-
törölt tag
nem nagyon van mit íni róla. van egy oldal ([link]), az ott találtakkal próbálkoztam leginkább. fw update, meg ilyenek. az a helyzet, hogy amire nekem szükségem van, azt ott mind megcsinálták tulajdonképp. most is van egy új fw (ultimate), az elég jól hangzik, de nem tudom feltegyem-e, mert a mostani is jól megy már teljesen.
-
törölt tag
hát, nincs hozzá magyar nyelvem (de azért nem mentem bele ennek a buherálásába, mert nem is használom ki. sms-t tudok írni ékezet nélkül is, a bejövőkön meg úgyis megjeleníti, a menü meg felőlem lehet angol)
ha lenne EDGE is, az szuper lenne!asszem akkor teljesen biztos, hogy ilyen lesz a következő telóm! egy baj van csak, hogy annyira imádom az E2-t is, hoyg nem szívesen adnám el, lehet, hogy megtartom mellé. csak ahhoz kéne két kártya is, amivel hazsnálom, ne álljon már csak úgy üresen.
amúgy eltaláltad, valóban ott vettem, és az E6-ot is ott fogom (remélem még megy lefelé egy kicsit az ára szeptemberig) -
törölt tag
ja, még annyi kérdés lenne, hogy a bejelentéskor azt írták, hoyg nincs benne EDGE, viszont azóta ezt átjavították itt: [link]
most akkor van, vagy nincs? mert az A1200-ból is csináltak egy EDGE verziót, de arról volt hír is, hogy csináltak, ezzel mi a helyzet? -
törölt tag
én is gondolkodom egy ilyen teló vételén
most E2-esem van, és ezen is nagyon bejött már a Linux alapú rendszer, csak még pár feature (például az érintőképernyő jó lenne).
úgy tudom magyar nyelv nincs benne, de ahogy elnézem a flashelés menetét, és eszközeit (az E2 esetében is kb ugyanilyen) bele lehet valahogy tenni szerintem, ha valaki ért hozzá, hogy hogyan kell flash fájlt szerkeszteni (én még nem vagyok ilyen penge sajna).
ha veszek, akkor az nyár végén lesz minden bizonnyal, mert akkor járok olyan helyen, ahol árulják (mármint normális áron, és első kézből). de ha addig valaki vesz magának, akkor én is szívesen olvasnék tapasztalatokról! -
MTbc
senior tag
Sajnos még 1 hét úgy volt hogy ma veszem meg de nem jött össze.
-
ATish0
tag
Várjuk a tesztet
. Én is egy esetleges cserén kondolkodom, így a válaszok engem is érdekelnének
-
Sol Dr
csendes tag
Thanx
Még mindig mobilváltás előtt állok,de amiket eddig kinéztem,csalódást okoztak:6110,6120 stb.,a 6290 külsőre nem nagyon jön be,viszont fontos lenne az oprendszer és a multimédia.mivel a linuxos rdsz.-el még nem vagyok teljesen tisztában,lehet kövezni a köv. kérdésért:pl. navi program megy linux alatt?egyáltalán nincs hozzá annyi program mint pl win.mobile-hoz v. symbian-hoz,vagy csak nehezebben szerezhetőek be? -
Sol Dr
csendes tag
Olvastam róla pár külföldi oldalon tesztet,már amennyire értek englisül,és az egyikben a hangszóróit említette gyengének,de átlagban meg voltak vele elégedve.ténylegesen egy magyar nyelvű teszt hiányzik,hogy végre teljes képet kapjunk a készülékről
-
ATish0
tag
Kicsúsztam a mod időből...
ha jobban körülnézek azért akadnak programok, játékok a neten.. Szép is a teló, és a 14,5mm vékonyak mondható (ezt az adatot találtam a legtöb helyen)... Erősen gondolkdodom rajta, hogy ezt a telót vegyem-e
-
ATish0
tag
Hm ma találkoztam először ezzel a telóval... 80k-ért láttam, (utána olvasgattam) de még mindig nem tudom, hogy ér-e annyit a telefon
, de remélem kipróbálés után könynebb lesz dönteni
[link] Ezek szerint van hozzá 1gb-s sd kártya, de ez gondolom több mindentől függ (egyik fórumon írta valaki,hogy ő 2bg-os kártyát kapott)
Linuxról nem tudok sokat, de a symbiannak jobban örültem volna(arra legalább leeht programokat találni... linux esetében ez nem sikerült) -
legiaap
félisten
Motorola E6 reklám:[link]
-
No-kia
addikt
Teszt várható a közeljövőben?Ezen a videón látott kis szoftveres átalakítás nagyon jól sikerült.Remélem egyszer lesz szerencsém egy ilyet szemügyre venni.
-
MTbc
senior tag
Egyre jobban tetszik! [link] és nem is annyira drága.
-
Fancy-boy
addikt
A partneroba pár napja már lehet kapni.
Jó lenne tudni hogy van e benne magyar menü.
Ha valaki vesz egyet, írhatna egy kis beszámolót. -
Fla$hly
aktív tag
fúú de feledésbe merült ez a kis telefon, gondolom mert azóta semmi hír nincs róla.
Találtam egy hirdetés amiben egy srác kinál egy ilyen telót, amerikából küldné el, 66 ezer forintos árral. Ehhez persze hozzá jön a szállítási költség.
A magyarországi megjelenése gondolom már nem is várható. -
rumos14
nagyúr
szerintem bőven 100 felett lesz. és mivel linuxos, lényegesen kevesebb külsős progi lesz hozzá mint egy windows-os telóhoz. sajna ez van.
-
Ricardo
titán
Nekem az A1000 jutott eszembe róla
-
Sunyi Sanyi
senior tag
Noh!
Tetszik ez a teló !
W950i féle teló Motorola előadásmódban (linuxszal).
-
Peat;)
veterán
Első telefon jó régóta ami tetszik. Gondolom ára viszont nem lesz alacsony, 100k fölé tippelném első körben, reméljük azért ide is eljut.
-
AMD Power
titán
Motorola E1 mit sikertelen telcsi? Én eladtam vagy 15 db-t!
[Szerkesztve] -
AS
félisten
Szép, és okos is.
Az edigi linux motok csak Ázsiában és Amcsiknál volt kapható hivatalosan..EU ban nem... -
tildy
nagyúr
Tényleg: itthon kapható már linux alapú mobil? Ha igen, mennyibe fáj?
-
Stiky
senior tag
ROKR az mi lenne?? ROCKER??? vagy mi?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E1 és az E2 sikertelensége után most nagyot dob a Motorola.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest