- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem nagyon van mit íni róla. van egy oldal ([link]), az ott találtakkal próbálkoztam leginkább. fw update, meg ilyenek. az a helyzet, hogy amire nekem szükségem van, azt ott mind megcsinálták tulajdonképp. most is van egy új fw (ultimate), az elég jól hangzik, de nem tudom feltegyem-e, mert a mostani is jól megy már teljesen.
-
törölt tag
hát, nincs hozzá magyar nyelvem (de azért nem mentem bele ennek a buherálásába, mert nem is használom ki. sms-t tudok írni ékezet nélkül is, a bejövőkön meg úgyis megjeleníti, a menü meg felőlem lehet angol)
ha lenne EDGE is, az szuper lenne!asszem akkor teljesen biztos, hogy ilyen lesz a következő telóm! egy baj van csak, hogy annyira imádom az E2-t is, hoyg nem szívesen adnám el, lehet, hogy megtartom mellé. csak ahhoz kéne két kártya is, amivel hazsnálom, ne álljon már csak úgy üresen.
amúgy eltaláltad, valóban ott vettem, és az E6-ot is ott fogom (remélem még megy lefelé egy kicsit az ára szeptemberig) -
törölt tag
ja, még annyi kérdés lenne, hogy a bejelentéskor azt írták, hoyg nincs benne EDGE, viszont azóta ezt átjavították itt: [link]
most akkor van, vagy nincs? mert az A1200-ból is csináltak egy EDGE verziót, de arról volt hír is, hogy csináltak, ezzel mi a helyzet? -
törölt tag
én is gondolkodom egy ilyen teló vételén
most E2-esem van, és ezen is nagyon bejött már a Linux alapú rendszer, csak még pár feature (például az érintőképernyő jó lenne).
úgy tudom magyar nyelv nincs benne, de ahogy elnézem a flashelés menetét, és eszközeit (az E2 esetében is kb ugyanilyen) bele lehet valahogy tenni szerintem, ha valaki ért hozzá, hogy hogyan kell flash fájlt szerkeszteni (én még nem vagyok ilyen penge sajna).
ha veszek, akkor az nyár végén lesz minden bizonnyal, mert akkor járok olyan helyen, ahol árulják (mármint normális áron, és első kézből). de ha addig valaki vesz magának, akkor én is szívesen olvasnék tapasztalatokról!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest