Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem nagyon van mit íni róla. van egy oldal ([link]), az ott találtakkal próbálkoztam leginkább. fw update, meg ilyenek. az a helyzet, hogy amire nekem szükségem van, azt ott mind megcsinálták tulajdonképp. most is van egy új fw (ultimate), az elég jól hangzik, de nem tudom feltegyem-e, mert a mostani is jól megy már teljesen.
-
törölt tag
hát, nincs hozzá magyar nyelvem (de azért nem mentem bele ennek a buherálásába, mert nem is használom ki. sms-t tudok írni ékezet nélkül is, a bejövőkön meg úgyis megjeleníti, a menü meg felőlem lehet angol)
ha lenne EDGE is, az szuper lenne!asszem akkor teljesen biztos, hogy ilyen lesz a következő telóm! egy baj van csak, hogy annyira imádom az E2-t is, hoyg nem szívesen adnám el, lehet, hogy megtartom mellé. csak ahhoz kéne két kártya is, amivel hazsnálom, ne álljon már csak úgy üresen.
amúgy eltaláltad, valóban ott vettem, és az E6-ot is ott fogom (remélem még megy lefelé egy kicsit az ára szeptemberig) -
Sol Dr
csendes tag
Thanx
Még mindig mobilváltás előtt állok,de amiket eddig kinéztem,csalódást okoztak:6110,6120 stb.,a 6290 külsőre nem nagyon jön be,viszont fontos lenne az oprendszer és a multimédia.mivel a linuxos rdsz.-el még nem vagyok teljesen tisztában,lehet kövezni a köv. kérdésért:pl. navi program megy linux alatt?egyáltalán nincs hozzá annyi program mint pl win.mobile-hoz v. symbian-hoz,vagy csak nehezebben szerezhetőek be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E1 és az E2 sikertelensége után most nagyot dob a Motorola.
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest