Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Magisk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én is gondolkodom egy ilyen teló vételén
most E2-esem van, és ezen is nagyon bejött már a Linux alapú rendszer, csak még pár feature (például az érintőképernyő jó lenne).
úgy tudom magyar nyelv nincs benne, de ahogy elnézem a flashelés menetét, és eszközeit (az E2 esetében is kb ugyanilyen) bele lehet valahogy tenni szerintem, ha valaki ért hozzá, hogy hogyan kell flash fájlt szerkeszteni (én még nem vagyok ilyen penge sajna).
ha veszek, akkor az nyár végén lesz minden bizonnyal, mert akkor járok olyan helyen, ahol árulják (mármint normális áron, és első kézből). de ha addig valaki vesz magának, akkor én is szívesen olvasnék tapasztalatokról!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
most E2-esem van, és ezen is nagyon bejött már a Linux alapú rendszer, csak még pár feature (például az érintőképernyő jó lenne).