- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Aktív témák
-
fzoy
csendes tag
válasz
Dr_Watson #40 üzenetére
Az hogy az MS jótevője-e az emberiségnek vagy nagy veszély az emberiségre,egy pár év múlva kiderül.ettől függetlenül a válaszod két utolsó bekezdésében sok igazság van.Remélem rövidesen elérem azt a szintet,hogy nem kell az MS szoftvereit a gépem közelébe sem engednem.
-
KEndre
HÁZIGAZDA
válasz
Dr_Watson #45 üzenetére
Nem hinném, hogy ami kiszivárog a fejlesztési munkákból, az a pH!-n vagy Superman-től fog először megjelenni. Az MS sem olyan hülye, hogy ami fontos neki, azt Mo-n fogja - szupertitkos körülmények között - fejlesztgetni, tesztelgetni. Nem vagyunk mi még (sajnos!) olyan megbízható hely, ahol valami is titokban tudna maradni. Amit két ember már tud....:)))
Ezért nem értem a félelmedet, mi is csak annyit tudhatunk meg, amit mások is Európában. -
Superman
nagyúr
válasz
Dr_Watson #41 üzenetére
Mindenki nyugodjon meg! Senki ne provokáljon vitákat egy még meg sem jelet cikk miatt.
Ami pedig azt illeti: nem vagyok fickó, aki csak úgy idetévedt az útszélről. Kissé körültekintőbben is fogalmazhatnál. Másfelől pedig nem hibáztam. Egy alfa verzióból nem lehet következtetéseket levonni, de azt igen, hogy merre tart a fejelsztés irányvonala. És ezt mindenki megtudhatja, akit érdekel.
Te ezt elvitatod, szíved joga. De van egy olyan érzésem, hogy nagyon büszke vagy magadra és erősen a privilégiumodnak érzed ezt a területet. A büszkeség jó dolog, hacsak nem párosul nagyképűséggel, amit ezek a szavak már tükröznek. Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt és utána nyilatkozz:
[L]http://www.winsupersite.com/reviews/longhorn_alpha.asp[/L] -
fzoy
csendes tag
válasz
Dr_Watson #32 üzenetére
Ha tényleg annak .... MS-nek az embere vagy ,itt ne nagyon ugrálj vele,mert a fórumozók körében sok mindent kapsz érte csak tiszteletet nem.Supeman jó néhányszor bizonyított már,tudása,hozzáállása kivívta sokunk tiszteletét,erre jössz te és lekezeled mint egy tacskót? Van egy üzenetem a Microsoft számára:BEKAPHATJÁTOK! (úgy kollektíve)Minden tisztelet nélkül :
-fzoy- -
Superman
nagyúr
válasz
Dr_Watson #30 üzenetére
Azért nagyon durva dolog lelkes amatőrnek nevezni azt az embert, aki évek óta fejleszt Windowsos programokat, adatbázisokat és használja a Visual Studio.NET -et.
Másik dolog: ha szerinted csak warezolok, akkor súlyosan tévedsz. Valóban lelkes amatőrként - és ezt a szó legjobb értelmében mondom - igyekeztem megfigyeléseimet megosztani a munkám mellett a többiekkel. Indítottam egy ilyen topikot is. Nem hiszem, hogy ezt a példányt, ami alfa verzió, bárki is fennhagyta volna. (Ha ilyen síkról indulunk el, akkor jöhet a BSA, meg a feljelentése a magánfelhasználóknak, de akkor fel lehet jelenteni az otthoni felhasználók 99% -át...)
Komolytalan ezekről az oldalkról bármilyen tudást is megszerezni, mondod. Akire hivatkoztam, ezek szerint nem ismered, Paul Thurrot, hivatalosan is Microsoft tesztelő, ezért hozzájut anyagokhoz és magához a Longhornhoz is.
Legvégül: valószínúleg nem vehetem fel a versenyt azokkal, akik a Longhorn forráskódját is ismerik. Ha te ezek közé tartozol, akkor rendben van, tényleg többet tudsz nálam (nálunk) a Longhornról. De ha nem, akkor pontosan annyit, mint én (mi) lelkes amatőrök.
:((( -
Superman
nagyúr
válasz
Dr_Watson #23 üzenetére
A tudás rég nem titok, hiszen számos oldalon lehet róla olvasni, például Paul Thurrot oldalán. Tehát akár onnan is vehettem a dolgot.
Nem értem mit akarsz ezzel. Ha hivatalosan van a birtokomban, miért jó az neked és miért keresselek meg? Erre már nagyon kíváncsi vagyok. -
Polesz
addikt
válasz
Dr_Watson #20 üzenetére
Hát nem tudom, hogy a fájlrendszert miért kell megbonyolítani ennyire, de valóban van rá igény. Én jobban el tudnám képzelni, hogy naplózó fájlrendszer lenne és egy külön adatbázis motor gondoskodna az extra funkciókról. Így azok is jól járnának akik csak egyszerűen használni szeretnék a gépet és még a ''klikkelős'' nagyközönség is ki van elégítve. Nem én írom a rendszert és nem is fikázom, mert nincs rá jogosultságom. Majd ha kijött megnézzük, hogy mit tud és milyen sebességgel.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest