Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Azt hiszem a lényeget elmondtad.
Én még csak annyit tennék hozzá, hogy tényleg súlya van annak, amit elmondunk egy termékről. De értékelés és értékelés között azért van némi különbség.
1. Ha - ahogyan mondtam - a fejlesztés irányvonalát értékelem, akkor joggal állíthatok fel értéksorrendet az eddigi Windows verziók megoldásai és a még csak ''alfa3''-as Longhorn eddig publikus megoldásai között. Mert ugyan nem biztos, hogy a végleges verzióban ugyanolyan módon lesz benne egy újítás, mint az alfaban, de jelez valamit a fejlesztők elgondolásairól.
2. A grafikus megoldások is elgondolkodtatóak (jobb híján). Mivel programozói szemmel nem tudom nézni a dolgot (forráskód hiányában), ezért közbülső szintként megpróbálom a programozót és a felhasználót egyesíteni. Itt is számos kérdés merülhet fel, például csak egy: a Preview ablaknak van -e valami gyakorlati haszna a fájlkezelés szempontjából, vagy csak egy újabb memóriazabáló melléktermék, amit mindenki ki fog azonnal kapcsolni. S még lehetne sorolni.
3. Ami a hozzáértést illeti: ha jól sejtem a hivatalos béta tesztelők sem kapnak hozzáférést a kódhoz, tehát annyia tudásuk, amit felhasználóként tapasztalnak. Nálam is ez volt a helyzet a Win.NET 2003 Server esetében. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem mondhatok véleményt róla, mert nem én fejlesztettem. Ez ugyanolyan nonszensz lenne, mintha én aki a Visual Studio - val dolgozom - mivel nem ismerem a forráskódját és nem én fejlesztettem - szemet hunynék egy olyan hiba felett, amit programozó felhasználóként vettem észre.
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Trollok komolyan
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest