- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Azt hiszem a lényeget elmondtad.
Én még csak annyit tennék hozzá, hogy tényleg súlya van annak, amit elmondunk egy termékről. De értékelés és értékelés között azért van némi különbség.
1. Ha - ahogyan mondtam - a fejlesztés irányvonalát értékelem, akkor joggal állíthatok fel értéksorrendet az eddigi Windows verziók megoldásai és a még csak ''alfa3''-as Longhorn eddig publikus megoldásai között. Mert ugyan nem biztos, hogy a végleges verzióban ugyanolyan módon lesz benne egy újítás, mint az alfaban, de jelez valamit a fejlesztők elgondolásairól.
2. A grafikus megoldások is elgondolkodtatóak (jobb híján). Mivel programozói szemmel nem tudom nézni a dolgot (forráskód hiányában), ezért közbülső szintként megpróbálom a programozót és a felhasználót egyesíteni. Itt is számos kérdés merülhet fel, például csak egy: a Preview ablaknak van -e valami gyakorlati haszna a fájlkezelés szempontjából, vagy csak egy újabb memóriazabáló melléktermék, amit mindenki ki fog azonnal kapcsolni. S még lehetne sorolni.
3. Ami a hozzáértést illeti: ha jól sejtem a hivatalos béta tesztelők sem kapnak hozzáférést a kódhoz, tehát annyia tudásuk, amit felhasználóként tapasztalnak. Nálam is ez volt a helyzet a Win.NET 2003 Server esetében. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem mondhatok véleményt róla, mert nem én fejlesztettem. Ez ugyanolyan nonszensz lenne, mintha én aki a Visual Studio - val dolgozom - mivel nem ismerem a forráskódját és nem én fejlesztettem - szemet hunynék egy olyan hiba felett, amit programozó felhasználóként vettem észre. -
Superman
nagyúr
válasz
Dr_Watson #41 üzenetére
Mindenki nyugodjon meg! Senki ne provokáljon vitákat egy még meg sem jelet cikk miatt.
Ami pedig azt illeti: nem vagyok fickó, aki csak úgy idetévedt az útszélről. Kissé körültekintőbben is fogalmazhatnál. Másfelől pedig nem hibáztam. Egy alfa verzióból nem lehet következtetéseket levonni, de azt igen, hogy merre tart a fejelsztés irányvonala. És ezt mindenki megtudhatja, akit érdekel.
Te ezt elvitatod, szíved joga. De van egy olyan érzésem, hogy nagyon büszke vagy magadra és erősen a privilégiumodnak érzed ezt a területet. A büszkeség jó dolog, hacsak nem párosul nagyképűséggel, amit ezek a szavak már tükröznek. Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt és utána nyilatkozz:
[L]http://www.winsupersite.com/reviews/longhorn_alpha.asp[/L] -
Superman
nagyúr
válasz
Dr_Watson #30 üzenetére
Azért nagyon durva dolog lelkes amatőrnek nevezni azt az embert, aki évek óta fejleszt Windowsos programokat, adatbázisokat és használja a Visual Studio.NET -et.
Másik dolog: ha szerinted csak warezolok, akkor súlyosan tévedsz. Valóban lelkes amatőrként - és ezt a szó legjobb értelmében mondom - igyekeztem megfigyeléseimet megosztani a munkám mellett a többiekkel. Indítottam egy ilyen topikot is. Nem hiszem, hogy ezt a példányt, ami alfa verzió, bárki is fennhagyta volna. (Ha ilyen síkról indulunk el, akkor jöhet a BSA, meg a feljelentése a magánfelhasználóknak, de akkor fel lehet jelenteni az otthoni felhasználók 99% -át...)
Komolytalan ezekről az oldalkról bármilyen tudást is megszerezni, mondod. Akire hivatkoztam, ezek szerint nem ismered, Paul Thurrot, hivatalosan is Microsoft tesztelő, ezért hozzájut anyagokhoz és magához a Longhornhoz is.
Legvégül: valószínúleg nem vehetem fel a versenyt azokkal, akik a Longhorn forráskódját is ismerik. Ha te ezek közé tartozol, akkor rendben van, tényleg többet tudsz nálam (nálunk) a Longhornról. De ha nem, akkor pontosan annyit, mint én (mi) lelkes amatőrök.
:((( -
Superman
nagyúr
válasz
Dr_Watson #23 üzenetére
A tudás rég nem titok, hiszen számos oldalon lehet róla olvasni, például Paul Thurrot oldalán. Tehát akár onnan is vehettem a dolgot.
Nem értem mit akarsz ezzel. Ha hivatalosan van a birtokomban, miért jó az neked és miért keresselek meg? Erre már nagyon kíváncsi vagyok. -
Superman
nagyúr
Hmmmm.....kicsit off:
Parci megígérte, hogy kiteszik a cikket, amit éjszakánként firkantgattam össze időt és energiát nem kímélve a prohardver fórumozóinak a 4008 -as Longhornról, a WinFS - ről és a Yukon - ról (SQL alapú fájlkezelő rendszer), de már lassan kész van a 4015 - ről készített kis elemzés is.
Ez utóbbit lehet, hogy felteszem a chellos webhelyemre a hét végén. Nem lesz nagy dizájn, de bárki elolvashatja öszefoglalóan, amit kell.
Aktív témák
Hirdetés
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elden Ring
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Steam Deck
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest