- iPhone topik
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Aktív témák
-
Den
veterán
Nem vetted a lapot, ha erre a döntésre jutottál. Senki nem akarja hogy ne irj többet. De egyszerűen ledöbbentem a hozzászólásodon. Nem ma kezdted a fórumozást, és nem ezt a stilust szoktam (szoktuk) meg tőled. Nem értem hogy mire volt jó ez a kirohanás. Ha egy dj mixertől jön egy ilyen, az ember nyom egy del-t, nem lepődik meg. De tőled ez nagyon furcsa.
Szóval a megoldás hogy az, hogy az eddigi stilusban nyomod, és nem ''kapjátok be''-vel, hanem érvekkel fejezed ki ms-el szembeni ellenérzésed. Több haszna lesz. -
Dr_Watson
tag
Kedves fzoy,
Ígérem nem fogok reagálni többször a sértegetéseidre, de tisztázzunk néhány dolgot:
1, Nem reklámoztam azt, hogy hol dolgozom
2, Az ég világon kívül semmi, de semmi közöd nincs ahhoz, hogy hol dolgozom. Azonban ha úgy véled, hogy a Microsoft-nál és ezért elítélsz akkor nem vagy jó ember és én szégyelném magam a helyedben
3, Ha Bill Gates hülyeséget mond, engem az is zavar és őt is kijavítom ha tehetem, nem érdekel, hogy a hozzászólásaival mennyire vívta ki a tiszteletet. Engem ez nem érdekel. Figyelmeztettem, hogy
a, nem jogszerű
b, egy alfa ver-ből nem lehet hosszútávú következtetéseket levonni
Megszeretném kérdezni, hogy milyen op rendszert, milyen szövegszerkesztőt, milyen táblázatkezelőt és esetleg bármilyen Microsoft-os játékot játszol-e. Ha használod a termékeket, akkor gondolkodj el, közben töröld le és élj nélküle. Hajrá. Senki nem kényszerítette rá, hogy használd.
Egyébiránt kivívtam a szakma tiszteletét, írtam számtalan technikai cikket, a környezetem felnéz rám és jössz te és lekezelsz mint egy tacskót. Korrekt dolog ez?
Ufff.
Üdv: -
Cathfaern
nagyúr
Aha, bekaphatják. Én csak egy dologra lennék kiváncsi: hogyan számítógépeznél most, ha nem lenne a Microsoft? Szvsz amíg valaki aktívan használja a termékeiket, és nem is próbál másra áttérni, az ne is fikázni azokat.
Egyébként ismered azt a mondást, hogy a más szemében észreveszi a szálkát, a sajátjában meg a gerendát sem? Te milyen alapon kezelsz le egy olyan embert, akit nem is ismersz, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy tudásilag is feletted áll? Neked ugyanúgy nincs jogod hozzá, ahogy neki sem.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest