- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaviD202
aktív tag
Gondolom sokan fognak elmenni hétvégén a mobilshow-ra.
Ha nem lenne gond valaki vigyen már valami kép v hangrogzítőt és negyed 11 kor vegye fel a ''Bemutatkozik a Nokia N95'' című előadást szombaton
Vagy valami -
DaviD202
aktív tag
Na az zsír. Akkor végképp nem értem azokat akik ott veszik
-
DaviD202
aktív tag
Persze én sem a Mintaboltokra gondoltam. Ott még az N90esem is 160ezer!!!! Vicces.
És Tudjátok mi a mégviccesebb?
Van aki meg is veszi!!! Amikor szoftvert frisíteni mentem oda akkor jött a faszi és kicsengetett 160k-t és elvitte a telefont... Nem akartam mondani h nézze meg 1 szintel lejebb a MediaMarktban...
Amugy a 2éves nokia gari az összes új készülékre vonatkozik (ElektroWord, MediaMarkt) vagy csak a mintaboltosokra? -
DaviD202
aktív tag
ON:
Szerintetek tartani fogják az 550Eurós árat az alapján a hír alapján ami nemrég volt itt, h a Nokia csökkenti az árait? -
DaviD202
aktív tag
én is taliztam ilyennel amikor a W800-at akartam megveni... megjelenés előtt 40ezerért. Mondta hogy gyárból jön meg minden. 2 E-mail címről írtam neki. Mind2öről mondta hogy Western union.. na mondom ebből nem lesz már jó.. Az 1ik email címemmel elkértem a címét meg a nevét meg ilyenek ami kell az utaláshoz és mondtam neki hogy inkább kimegyek oda mert ugyis jövőhéten arra megyek.. Többet nem írt.
A másik címemmel meg mondtam neki hogy nem bízok én ezekben és ez ilyen átverés dolgog. Ő meg megsértődött hogy hogy képzelhetek róla ilyetAztán belinkeltem neki a másik e-mail címem levelit és erre sem írt többet... szóval erről ennyit...
-
DaviD202
aktív tag
gondoltam hogy drágább lesz az n93-nál...
de hátha nem
-
DaviD202
aktív tag
válasz
Zoltanfi #177 üzenetére
szerintem még a nokia lehúz annyi pénzt amennyit csak tud a 240*320as kijelzős telefonokkal és majd esetleg az N99 vagy ilyesmi kaliberü telefonokba tesz majd 1-2év múlva.. Na meg ha kifejlesztik azt az új akksitechnológiát mert egy ilyen méretű kijelző azért szerintem rendesen kivenne még a 2000mAh-s akksiból is. Főleg ha még lesz benne 3D gyorsító is. Na de ez még a jövő zenéje.
Remélem télleg 150k körül adják majd ezt a telcsit
hogy is van most a törvényben hogy használt telefonon 0% áfa van?
azaz kb 120k lenne 20% os áfa mellet? -
DaviD202
aktív tag
Úgy látom ez játék gépnek is frankó lesz. 3D gyorsítás meg ha felfelé csúsztatjuk és elfordítjuk akkor a kezelők hasonlítanak az N-gage-re csak nem 4zet alakben lesz az X, 3szög, kör meg 4zet hanem egy vonalban.Meg nézegettem azt a One nevü verekedős játékot és ugy tom lesz egy második része ahol lehet már botot meg kardot haszánli meg ilyenek csak N90 nem volt az igazi mert hülyén voltak a gombok itt voszont már a jobban kinéző kombókat is véghez lehet majd vinni
Remélem 2 féle elforgatás lesz balkezeseknek is jó lenne
De nem hiszem h a Nokia gondolna ránk is.. Lásd N90.
Visszartéve ha az 550euró marad akkor az az érzésem hogy ezzel nagyot fog kaszálni főleg ha kompatibilis lesz a nagyobb akksikkal. Reméljük a legjobbakat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest