Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
De ha hosszabb távra, több évre építesz gépet előrelátásból is lehet a négymagost választani. Talán időtállóbb lehet.
meglehetősen off leszek, ezért mindenkitől elnézést kérek...
én akkor vettem s939-es konfigot, amikor az éppcsakhogy elkezdett terjedni, egy ''élmény'' volt mindent összevadászni hozzá (neten rendeltem a procit, mert pesten is csak 1 helyen találtam, akik hajlandóak voltak futárral küldeni), de összeállt a gép. azért s939, mert hosszú távra terveztem, gondoltam ez egy jódarabig (2-3 év) nem avul el, a s754 viszont hamar kikopik. tévedtem, a 939 megszűnt, a 754 még van. lehet, hogy az lga775 még egy jódarabig tartani fogja magát, de abban nem vagyok biztos, hogy a mostani chipsetek, ill. a köré épült lapok a következő 2-3 évben minden proccot gond nélkül el fognak vinni. a gyártók kb. elérték azt a sebességet, hogy a hétköznapi user nem hajlandó követni őket a gépcserével. úgyhogy ha fél év múlva jönne a 4 helyett 8 mag, meg 3 GHz helyett 5GHz, akkor se biztos, hogy túl sokan lecserélnék, akik mostanában vettek gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- Mini PC
- Gumi és felni topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EA Sports WRC '23
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest