- Google Pixel topik
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
atuci
őstag
hidd el, elég sok Lexust vezető fiatalnál láttam gatyából kiveni a telefon (farmerból)
Hogy egy 25 évesnek miből telik ilyen kocsira? Valszeg én csinálok valamit rosszul. Haverom szerint a pénzt nem keresni kell, hanem találni.
Visszatérve a telcsire, jó sok minden belezsúfoltál, de ha ezt mind megvalósítanák, akkor vagy a telcsi lesz vastagabb, vagy gyenge lesz az akksi, vagy rohadt drága lesz, hogy ekkora méretben minden elférjen.
És mégegy dolog: Ha ezt fából csinálják, akkor nem is tudom mit mondjak, ha viszont csak utánozni akarják a fát, akkor nem sok reményt fűzök hozzá, szerintem az ronda lesz.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új készüléket már nem a Sony Ericsson, hanem a Lexus ihlette.
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest