- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ByB
addikt
Átkozott mérnöki munka: jönnek a magukat formatervezőnek nevező egyedek, dobálóznak formákkal és szavakkal, majd leadják a rajzokat, hogy tessék belőle terméket varázsolni! Aztán persze megy a huzavona, hogy mit lehet, mit nem és mindezt mennyiért...
Nah ''szerencsére'' ettől én még messze vagyok, szárnyalhatok ha tudok! Kimondottan praktikusnak én sem nevezném ezt a készüléket, de mivel elsődlegesen ''színház-telefon''-nak készült, ez nem is baj! Az ergonómia felől pedig nincsenek kétségeim, 1:1-es papírmodelleket adtam, elég sok ember kezébe és mindenkinek tetszet, arról nem is beszélve, hogy asztalra helyezve, sokkal jobban rálátni a kijelzőre, mint egy átlagos telefonnál!
üdv
Bence
ui.: Engem is próbáltak felruházni némi mérnöki szemlélettel, de sajnos mivel ez együtt járt volna a sablonosítással, ezért nem hagytam magam! -
ByB
addikt
Ez pusztán egy jövőkoncepció (játék a formákkal és eddig nem használt megoldásokkal), nem volt cél a jelenesetben való kivitelezhetőség! Amúgy tény, hogy a közeljövő technológiájával is ''rohadt drága'' lenne előállítani...
Ami meg ''célközönséget'' illeti: ez nem az autó mellé adunk egy telefont kategória, eszem ágában sincs 25-ös suhancokat megcélozni a telefonnal! A Lexusokra inkább jellemző kifinomult réteget céloznám meg a Credo-val, mint második telefonnal! De ebbe felesleges is belemenni, ez egy fikció, ami egy Lexus szimbólumnak készült és nem a nadrágzsebnek!
róland - A tok már tervezés alatt van, de a méretek maradnak...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest