- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Szia!
Köszönöm a segítséget!
Azóta jobban rámozdultam a témára és a legtöbbet észre vettem (amiket felsoroltál).
De azóta elbizonytalanodtam a géppel kapcsolatban. Mert akár, hogy is nézem én hobbyzásra használnám és olyan helyzetekre amikor csak előkapom és elpuffantom a képetDe ez nem az a készülék méreteit tekintve (erre akkor jöttem rá, amikor egy fényképész ismerősöm megkérdezte, ''mire akarod használni?'').
Szal most ott tartok, hogy most egy hobby gép, persze egy megfelelő hobby gép, amivel rendes képeket lehet csinálni.
Párat fel is írtam:
Nikon coolpix 4800
Panasonic dmc LZ2
Panasonic dmc FX7
Pentax Optrio 750Z
Kodak EasyShare DX6490
Casio EX-P700
Samsung Digimax V50
Most ezeknél tartok, de amire használnám, hobby előkapom és éles képet lehessen vele csinálni, de nem csak 5m ről
Persze fényképező formája is legyen, mint a Minoltáak.
Még nézelődöm.. Ezt a kérdést másik Topickba is felteszem, de gondoltam ide is leírom
Remélem Valaki tud, majd valami jót ajánlani.
amargo -
lesaux
veterán
Fogj egy 8 megánál nagyobb SD-kártyát, formázd le a fényképeződdel. Amit letöltöttél, csomagold ki, másold a firmware.bin fájlt az SD-kártya gyökerébe, onnan meg másold a firmware alkönyvtárba.
Kapcsold ki, húzd le a gépről.
Rakd lejátszás üzemmódba, kapcsold be. Yes. Várj 1 percet, amíg megcsinálja, kiírja az új firmware számát. Kapcsold ki.
Rakd felvétel módba, kapcsold be.
A Setup 3. menüjében Reset default.
A kártyát utána vagy formázd le, vagy számítógéppel szedd le róla a hülyeségeket.
Teljesen feltöltött elemekkel kezdj neki a mutatványnak, mert képzeld el, ha közben kimerülnek az elemek.
Ami dőlt betűvel van szedve, az nekem nem egyértelmű, hogy tényleg így kell-e, bár elolvastam vagy 10-szer, de nem tudom, mi értelme van. Ránézne valaki, hogy jól írtam-e? -
lesaux
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest