- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Netfone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Hát, ha meglátogatod a Konica-minolta honlapját, tutira ki lehet találni. Azért megpróbálok segíteni, ami eszembe jut. Megapixel: Z20 +1 mega (nagyobb felbontás ezért), ISO 320 (kisebb, mint a Z2-nek, annak a legnagyobb a 400!), 8x optikai zoom (Z2-nek 10x-s), legrövidebb záridő: 1/2000 másodperc (Z2 csak 1/1000, ha jól emléxem), külső vakucsatlakozás fajtája: nincs (Z2-nél VAN!), szűrőméret: nem tehető rá előtétlencse (Z2-nél megoldható ! ), Videó maximális felbontása: 640 x 480 (Z2-nél van egy kicsit nagyobb, csak annak a képfrissitése gyenge, 15 kép/sec), az LCD méretét nem tudom Z2-nél.
Ránézésre megegyeznek a dolgok. Szvsz, úgy néz ki, hogy van egy alap belsője a Konica-Minolta-nak, és össze-vissza próbálgatják körbe építeni.Van egy alap CCD érzékelő lap, és kb 4 megapixelt bír el, ISO 400-ig (bár firmware frissitéssel 800-ig is megy, de szvsz az már nem használható rendessen). Ezt onnan gondolom, hogy ha megnézzük a megapixel növekedés, kontra ISO értéket, talán arra lehet következtettni, hogy ez biza ugyan az az érzékelő. De, azért a Z20 sem lehet rossz, főleg ami tetszik, a záridő a Z2-höz képest, és a megapixel is jól jöhet. Viszont, az nagyon gáz (szvsz), hogy előtét lencsékkel nem lehet dolgozni. Én most tervezem pár kiegészítő beszerzését (április), és NAGYON sokat nyom a latba, mert fényképeztem felhőket is, melyeket szűrővel jobban ki lehet emelni.
Most fényképeztem sport eseményt, relative rossz fényviszonyok melett (első gépem, első próbálkozások). Elég változatos eredményekkel. Volt, hogy egy közeli képen, ahol a külső fények (beáramló napfény), nem fejtette ki hatását, annál jobban a neon fénye, és enyhén zöldes lett az illető feje.Ja, táncversenyt fotóztam! Meg sem próbáltam autómatára bízni, mert bár csalódtam párszor. Olyan tüneteket produkál (automatán), hogy rázoomolok egy épületre (szürkületben, tehát, pl. nem éri napfény az épületet), az élességet exponálásnál elkezdi változtattni, és persze, homályos lesz a kép.
EZT csak manuálisan lehet megoldani.
Azért, sikerült kb. 500 képet készíteni, és abból kb. 50-100 relative jól is sikerült, és ez alatt azt is értem, hogy a megfelelő pillanatban sikerült elkapni a pillanatot.
-
amargo
addikt
hoppp most nézem, hogy amit eddig néztem gépet az Z20 és nem Z2..
Bővebben: link
ez most miben más, mint a Z2?
amargo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- ASZTALI GAMER PC MSI RTX 3090!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged