- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
na, leírom hogy hogy kell a Z2 rawját emészhetővé tenni PS vagy más számára
nem olyan egyszerű megnyitni a RAW-ot kicsit trükkközni kell..szóval letöltöd a RAW2NEF nevű progit innen: Bővebben: link
ezt fölrakod, és ha sajátgépen jobb gombot nyomsz a RAW-on, megjelenik egy Raw to Nef opció, rákattintasz, csinál a raw-al egyező nevű *.nef fájlt
A Nef-et nálam a PS7 megette, de a 8 már nem..de, Irfanview-el megnyithatod,de le kell tölteni hozzá a formats plugin-t a honlapjáról.
Vagy a NEF-et evvel a progival is lehet nyitogatni,ekkor a PS is megeszi: Bővebben: link -
MUŁĐER
addikt
helló
hé emberek,találtam egy olan firmware-t,amivel többek közte lehet rawban fotózni a z2-vel!!!!!!!(meg ad iso 800-at,me egy csomó minden)
Bővebben: link
máma lecsekkolom -
MUŁĐER
addikt
helló
Z2-es tulajokat kérdeznék,hogy hogy lehet szűrőket szerelni a gépre?Ha jól tudom,49 mm-eres kell,nem?Kell valami külön cucc,vagy rögtön rá lehet rakni?
És hol lehet venni wide convertert?Nem láttam sehol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest