- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Szia!
Köszönöm a segítséget!
Azóta jobban rámozdultam a témára és a legtöbbet észre vettem (amiket felsoroltál).
De azóta elbizonytalanodtam a géppel kapcsolatban. Mert akár, hogy is nézem én hobbyzásra használnám és olyan helyzetekre amikor csak előkapom és elpuffantom a képetDe ez nem az a készülék méreteit tekintve (erre akkor jöttem rá, amikor egy fényképész ismerősöm megkérdezte, ''mire akarod használni?'').
Szal most ott tartok, hogy most egy hobby gép, persze egy megfelelő hobby gép, amivel rendes képeket lehet csinálni.
Párat fel is írtam:
Nikon coolpix 4800
Panasonic dmc LZ2
Panasonic dmc FX7
Pentax Optrio 750Z
Kodak EasyShare DX6490
Casio EX-P700
Samsung Digimax V50
Most ezeknél tartok, de amire használnám, hobby előkapom és éles képet lehessen vele csinálni, de nem csak 5m ről
Persze fényképező formája is legyen, mint a Minoltáak.
Még nézelődöm.. Ezt a kérdést másik Topickba is felteszem, de gondoltam ide is leírom
Remélem Valaki tud, majd valami jót ajánlani.
amargo -
amargo
addikt
hoppp most nézem, hogy amit eddig néztem gépet az Z20 és nem Z2..
Bővebben: link
ez most miben más, mint a Z2?
amargo -
amargo
addikt
Akkor a lényeg az elégedettség.
Tényleg a z1 eseknél tapasztalatam a sötét-fehér effektust (ennek neveztem el) amikor is kis lila konur lesz körülötte. Ez itt is megmaradt? Már elmagyarazták a Z1nél, hogy ez miért van.. szerintem itt is meg maradt, de azért megkérdem nem mintha annyira látni lehetne, meg meséltek trükköket amivel ezt ''vissza lehet szórítani'', csak ismét meg kell majd kérdeznem
amargo -
amargo
addikt
Én is ilyet készülök venni, olvasgattam az HSZeket, de pontossan nem derült ki számomra, hogy mennyire vagytok megelégedve vele?
amargo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest