- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
#96302336 #16 üzenetére
PH!-n nem tudom hogyan teszteltek (nem olvastam azt a tesztet és hirtelen nem is találom), ha rendes hűtővel, ami ''hátra'' ill. ''lefele'' fújta a levegőt, akkor ez a megoldás jobb, mint egy csenevész zümi (amit pl. a DFI is alkalmazott az AM2-es nForce 4 Ultra alaplapján)), nem mellesleg halkabb is egy kicsit.
Azzal szerintem senki sem vitatkozik, hogy alapon azért nem jelent gondot sem a chipset, sem a FET-ek melegedése, mert bőven normális értékeket produkál ez a megoldás, tuningnál meg mint már írtam igenis alapvető egy komolyabb, jó kialakítású cooler, ha nem lenneének összekötve hőcsővel, ilyen esetben akkor is ildomos némi levegőt juttatni a FET-ekre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest