- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Tulképp igen. Mondjuk hamarabb kiég, pl. mert valami szennyezés van a lámpában. Vagy kevésbé világít (rosszabb hatásfok). Vagy a bura rossz formájú (görbe) és a szűkebb lámpatestekbe nem tudod becsavarni emiatt. De van még pár példám
(Autólámpánál pl. ha icipicit rossz helyen van az izzószál, az durva hiba, mert a reflektor csak akkor veti jó helyre és irányba a fényt ha a megfelelő helyen van a fényforrás. Tudom, a TG izzó nem autólámpacsak példának hoztam fel.)
De ez már annyira OFF, hogy csak naMesélek én a lámpákról szívesen de gondolom annyira nem érdekel
Ha mégis, dobj PÜ-t.
Uff.
moma:
tudom, dicsértem én is a TG termék-ajánló topikbanPerverzió lehet de a túró rudijuk is jó szvsz, és dereng hogy talán ugyanaz csinálja mint a Pöttyöst, vagy a Millit, nem emlékszem.
Szóval, TG szoftver? Hmmm. Itt azért szerintem ''cipőt a cipőboltból'', de egyáltalán nem biztos hogy a T@sco nem fogja betegre keresni magát vele. Sőt.
[Szerkesztve] -
j.bravo
addikt
Hmmm, a T*sco izzókat (gazdaságost és ''simát'' is) egy ideig Nagykanizsán gyártottuk a hajdani Tungsramnál. Drágább lett volna szétválogatni a sz*rt és a jót, hogy majd a jó az GE/Tungsram, a sz*r meg T*sco - egyszerűen csak más dobozba rakta a gép a sor végén, meg más stemplit nyomott rá. Amúgy minden ugyanaz volt. Igy volt a legolcsóbb.
Ha nagy mennyiségben (napi pár száz darabnál több) van igény Tesco márkázású termékre (márpedig igen) akkor egyszerűen sokkal többe kerülne, ha rosszabb lenne a defaultnál, mert a különválogatás, meg a gép átállítása az esetlegesen rosszabb nyersanyagra marha drága dolog ám... (áll a gép! kihasználatlan gépidő! ez multiknál hatalmas pazarlás...)
Élelmiszeripari termékeknél mondjuk nem tudom.
[Szerkesztve] -
sbazsi
veterán
A wc-papír tekercsen nem szoktam számolgatni, nem írom le, mit szoktam csinálni vele.
De pl a kukoricánál igencsak úgy tünt, hogy tele van az a konzerv. Viszont fele annyiba került.
Tisztában vok vele, hogy rengeteg x@r TG cucc van, de nagyon sok olyan termék van, amit neves gyártók gyártanak a Tesconak. Meg kell nézni, hogy ki a gyártó, és az alapján dönteni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged