- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
válasz
atomkrumpli #43 üzenetére
Tehát ha én kiírom CD-re az OpenOffice.org progit, csinálok egy borítót neki, azt simán árulhatom 30000Ft-ért? Most attól tekintsünk el, hogy senki nem venné meg...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #38 üzenetére
lehet, hogy azért ilyen olcsó, mert egyrészt a ''felesleges'' részek ki vannak belőle hagyva, másrészt nincs alapból support hozzá. de ez csak az én magánvéleményem, lehet, hogy nem így van.
-
-
cucka
addikt
szkeptikus vagyok, szoftvert árulni alapvetően más, mint zöldséget meg szalámit, egyrészt valamennyire érteni kell hozzá, másrészt meg kell oldani a support-ot, ami talán a legfontosabb egy szoftvernél. számítógépekkel is foglalkoznak, mindenki láthatta/olvashatta, hogy milyen sikerrel teszik ezt, illetve milyen a termék minősége.
-
venember83
nagyúr
Arra leszek kivancsi milyen termektamogatas lesz, hisz megvenni meg megveszi 1 cegtol a termeket/jogokat, de ketlem, h az a ceg majd alkalmaz tobbtiz/szaz embert, h a Tescoban vasarlo userek kerdeseire valaszoljon, s kerdes lesz boven, hisz aki ilyesmit Tescoban vasarol, mindenfele sertegetes vagy megalapozatlan eloitelet nelkul, nem nagyon ert az informatikahoz, netalan 1 installalas is kemeny dio neki
-
dabadab
titán
-
j.bravo
addikt
Tulképp igen. Mondjuk hamarabb kiég, pl. mert valami szennyezés van a lámpában. Vagy kevésbé világít (rosszabb hatásfok). Vagy a bura rossz formájú (görbe) és a szűkebb lámpatestekbe nem tudod becsavarni emiatt. De van még pár példám
(Autólámpánál pl. ha icipicit rossz helyen van az izzószál, az durva hiba, mert a reflektor csak akkor veti jó helyre és irányba a fényt ha a megfelelő helyen van a fényforrás. Tudom, a TG izzó nem autólámpacsak példának hoztam fel.)
De ez már annyira OFF, hogy csak naMesélek én a lámpákról szívesen de gondolom annyira nem érdekel
Ha mégis, dobj PÜ-t.
Uff.
moma:
tudom, dicsértem én is a TG termék-ajánló topikbanPerverzió lehet de a túró rudijuk is jó szvsz, és dereng hogy talán ugyanaz csinálja mint a Pöttyöst, vagy a Millit, nem emlékszem.
Szóval, TG szoftver? Hmmm. Itt azért szerintem ''cipőt a cipőboltból'', de egyáltalán nem biztos hogy a T@sco nem fogja betegre keresni magát vele. Sőt.
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
Ez no coment
amúgy most a Google és a TESCO is a Microsoftot akarja kinyírni? -
alitak
senior tag
Hát én biztos nem vennék TG Office-t, pláne, hogy OpenOffice-szal meg vagyok elégedve.
Amúgy Tescoban vásárolni éjjel kettőkör két kiflit, meg egy kis sajtot koncert után, az tényleg nagy feeling -
A saját márkás termékek után a TG Office-t még csak csak használnám, de a vírusírtójukat?!
Semmi pénzért! -
opr
nagyúr
egy skót informatikai szakértő
Ez megalol... van stílusuk az biztos... h is van az a vicc a rézdról feltalálásáról? Két skót egyszerre talált egy rézpénzt?
Egyébként kíváncsi vok milyenek lesznek, ha nem használhatatlan, instabil stb stb stb akkor kisebb cégeknek jó alternatíva lehet -
gLes
őstag
Na, akkor gyühet a TG Windoze
-
j.bravo
addikt
Hmmm, a T*sco izzókat (gazdaságost és ''simát'' is) egy ideig Nagykanizsán gyártottuk a hajdani Tungsramnál. Drágább lett volna szétválogatni a sz*rt és a jót, hogy majd a jó az GE/Tungsram, a sz*r meg T*sco - egyszerűen csak más dobozba rakta a gép a sor végén, meg más stemplit nyomott rá. Amúgy minden ugyanaz volt. Igy volt a legolcsóbb.
Ha nagy mennyiségben (napi pár száz darabnál több) van igény Tesco márkázású termékre (márpedig igen) akkor egyszerűen sokkal többe kerülne, ha rosszabb lenne a defaultnál, mert a különválogatás, meg a gép átállítása az esetlegesen rosszabb nyersanyagra marha drága dolog ám... (áll a gép! kihasználatlan gépidő! ez multiknál hatalmas pazarlás...)
Élelmiszeripari termékeknél mondjuk nem tudom.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
elismerem, jó lett. éppen xml-t és pdf-et MSO2007 is tud(na, ha pdf-et nem tiltották volna ki belőle, persze plugin formájában szabad - na ezt add össze)
nyilván nincs szüksége, de MSOffice-ból is van több változat, ott a student, amiben csak alap dolgok vannak. olcsóbb is. -
Goose-T
veterán
Stílusosan egy skót informatikai szakértő mondja meg a frankót.
-
sbazsi
veterán
A wc-papír tekercsen nem szoktam számolgatni, nem írom le, mit szoktam csinálni vele.
De pl a kukoricánál igencsak úgy tünt, hogy tele van az a konzerv. Viszont fele annyiba került.
Tisztában vok vele, hogy rengeteg x@r TG cucc van, de nagyon sok olyan termék van, amit neves gyártók gyártanak a Tesconak. Meg kell nézni, hogy ki a gyártó, és az alapján dönteni.
[Szerkesztve] -
Coyote2000
őstag
en kaptam egyszer (poenbol
) tesco gazdasagos szoftvert, Pinball nevut. Gondolom kitalaljatok, hogy milyen jatekrol van szo
Amugy nem volt szar, csak en 2002 korul kaptam, ez volt a kiadas eve is, es kb a regi 1994-es 386-osra irt jatekok szinvonalat erte el, EGA szinekkel es max 640x480-as (VGA!) felbontassal. Nagyon nagy poen volt, annak idejen sok haverom elkerte. A boritoja is egy darab papir volt nagy pinball felirattal meg csodaszep fenykeppel, kb mint a bucsuban kaphato tv-jatekok dobozan a terminator
Na ha ilyesmi szinvonal varhato a tobbi termektol is, akkor ezuton kuldok sok szeretettel egy hatalmas LOL-t a tesco global managementjenek -
-
moonman
titán
''Én inkább szemeznék egy 20 fontos Tesco-termékkel, mint hogy 3-400 fontot költsek egy Microsoft Office-ra''
viszont nem lehet mindenki ilyen igénytelen. persze akinek elég a sorkizárás meg a cellaszínezés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged