Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Tulképp igen. Mondjuk hamarabb kiég, pl. mert valami szennyezés van a lámpában. Vagy kevésbé világít (rosszabb hatásfok). Vagy a bura rossz formájú (görbe) és a szűkebb lámpatestekbe nem tudod becsavarni emiatt. De van még pár példám
(Autólámpánál pl. ha icipicit rossz helyen van az izzószál, az durva hiba, mert a reflektor csak akkor veti jó helyre és irányba a fényt ha a megfelelő helyen van a fényforrás. Tudom, a TG izzó nem autólámpacsak példának hoztam fel.)
De ez már annyira OFF, hogy csak naMesélek én a lámpákról szívesen de gondolom annyira nem érdekel
Ha mégis, dobj PÜ-t.
Uff.
moma:
tudom, dicsértem én is a TG termék-ajánló topikbanPerverzió lehet de a túró rudijuk is jó szvsz, és dereng hogy talán ugyanaz csinálja mint a Pöttyöst, vagy a Millit, nem emlékszem.
Szóval, TG szoftver? Hmmm. Itt azért szerintem ''cipőt a cipőboltból'', de egyáltalán nem biztos hogy a T@sco nem fogja betegre keresni magát vele. Sőt.
[Szerkesztve] -
j.bravo
addikt
Hmmm, a T*sco izzókat (gazdaságost és ''simát'' is) egy ideig Nagykanizsán gyártottuk a hajdani Tungsramnál. Drágább lett volna szétválogatni a sz*rt és a jót, hogy majd a jó az GE/Tungsram, a sz*r meg T*sco - egyszerűen csak más dobozba rakta a gép a sor végén, meg más stemplit nyomott rá. Amúgy minden ugyanaz volt. Igy volt a legolcsóbb.
Ha nagy mennyiségben (napi pár száz darabnál több) van igény Tesco márkázású termékre (márpedig igen) akkor egyszerűen sokkal többe kerülne, ha rosszabb lenne a defaultnál, mert a különválogatás, meg a gép átállítása az esetlegesen rosszabb nyersanyagra marha drága dolog ám... (áll a gép! kihasználatlan gépidő! ez multiknál hatalmas pazarlás...)
Élelmiszeripari termékeknél mondjuk nem tudom.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged