- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Aktív témák
-
james
aktív tag
Persze a csikszélességgel biztosan összefügg a szivárgás. A feszültséggel talán amiatt, hogy a záró irányú feszítés alacsonyabb értéke kevésbé tartja kordában a töltéshordozókat. Ha jól tudom, a szivárgó áram éppen a lezárt kapuk kürül jelentkezik. Valahol mintha ilyesmit is olvastam volna, de ezekben nem vagyok biztos.
-
james
aktív tag
A fogyasztás kérdéshez lenne egy észrevételem. Mintha azt olvastam volna több helyen, hogy a core fesz csökkentésével növekedik a szivárgási áram, ami egyértelműen a fogyasztás növekedéséhez vezet. Éppen ezért dolgoznak a különböző spec tranzisztor megoldások kifejlesztésén. (pl. ''T'' kapus tranyo vagy ilyesmi)
Szóval attól, hogy az 1,4 V-ot lecsökkentenék 1,25 V-ra, egyáltalán nem biztos, hogy a fogyasztás is arányosan csökkenne.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Gumi és felni topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged