- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
válasz
Steelheart #125 üzenetére
Az mi különbség van egy TFT-(HD)TV és egy TFT monitor között? Semmi. Pedig szerintem a TFT-TVknek van a legjobb képe (esetleg DLP, de az ritka mint a hóember a pokolban)
-
LordX
veterán
Pontosan ezért mondtam. Hiába jó papíron egy hardver, (jelen esetben csak a Cell, mert ez a GPU nem jobb, mint egy top PC-s) semmire nem jó, ha nem lehet könnyen programozni. Pl. FX 5800.
Aki szerint elvakult PC-s vagyok, az viszont nem tudja elolvasni az előző hozzászólásom végét, írtam, hogy ettől még konzolra fog kijönni a legtöbb játék. De aki temeti e mellett a PC-t az (bocs, de) gyengeelméjű
-
LordX
veterán
A cikk megerősített abban, hogy a PS3 nem lesz erősebb megjelenéskor sem egy aktuális top PC-nél. Egy-másfél év múlva meg az átlag PC fog vele vetekedni teljesitmenyben. Persze ez nem csökkenti az egységes HW előnyét, csak ez a konfig akkor ütött volna, amikor az X360 jött, nem 1 évvel később..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest