Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
#19103744 #127 üzenetére
én már jópár játékot vettem eredetiben eddig is
köztük a bf2 -t is
hihetetlen tényleg amit műveltek veleolyan bugok vannak bent
én se játszok vele egy ideje
jah és mi a csúcs !? még a pecs telepítése is bugos! van hogy eredeti gammel nem enged fel ranked szerverre
szóval én gyűjtöm a lét az xboxra és ha arra megveszem a játékokat akkor is olcsobra jön ki (5évre előre tervezve mert ugye egy konzol kb addig szól) mintha menet közben veszek 2 gépet és arra is megveszem a netes game miatt eredetiben
és ezeken a konzolokon ugyan azon a vason egyre jobb gamek jönnek ki mert egyre jobban kiismerik a vasat és jobban optimalizálnak
pc -t meg meghagyom netezni, dolgozni, esetleg néhány játék miatt (warcraft 3, guild wars ilyesmivel tolom ezek meg fele ilyen gépen is elmegy mint ami most van nekem)
[Szerkesztve] -
tjhooker464
őstag
válasz
#19103744 #127 üzenetére
Értem
Ha én most fejlesztenék vidkarit akkor annyiba kerülne mint egy ps2 chip elve.
Lehet, hogy én reagálom túl a dolgokat.Én a ps3 ra gondoltam. Az új hardverek mindig veszteségesek.... Ideig óráig.
Részvét. Én eddig pc re csak aBlizzard játékért adtam ki ennyit. 1*De az meg is érte. Az már más, hogy nincs rá sok időm.
-
tjhooker464
őstag
válasz
#19103744 #120 üzenetére
Azt honnan szülted, hogy megjelenéskor rohanok megvenni? Írtam volna valahol?
Talán az egyeteln dolog amiben hasonlóan gondolkodunk az ez. Vagyis, hogy nem kell kényszerűen frisset, ropogósat elsőnek vásárolni. Bár te jobban állsz
Nekem csak 4 éves az FSP tápom, egy éves az egerem(szétesett az előző
) és a mobilom is jó régi volt amit csak azért cseréltem le mert édesapám nem tudta kezelni az övét és nekem adta. Ps2 m is csak tavaly előtt lett és meg sem közelítette az általad említett százezres álomhatárt.Szóval nem kapkodok el semmit.
Amúgy szerintem ellent mondassz magadnak mert mondjuk ha konzolt veszel és a játékokat csak elkalózkodod valahonnan akkor éppenhogy megkárosítod a céget ugyanis ezeket a gépeket nyomottáron, előállítási költség alatt adják el és a játékok eladásából várják a profitot. Szóval nem áll stabil lábakon az amit írsz. A psp ről nem mondok véleményt, mert még nem is láttam élőben de állítólag jó sok mindent tud, nem csak játszani lehet vele. Mondjuk 80k ért soknak tűnik.
rtam már, legyen jó consol, de megfizethető áron, ár érték arányban. Anno egy közepes PC-is többet tudott mit PS1-2.
Nem kell egyből megvenni ennyi. A kezdő árat én is sokalltam annó.(ne is lett) Ps2 vel is el lehet majd még lenni egy jó darabig. Ebben a konzol buliban meg nem a hardver a lényeg hanem a játékok. A jobbnál jobb játékok. Persze PC re is vannak jó játékok de a konzolosok mások. Nem jobbak, nem rosszabbak. Más az élmény, más a vonzerő bennük .
-
tjhooker464
őstag
válasz
#19103744 #111 üzenetére
Nem állok le vitatkozni veled ezen, szerintem rosszul látod a világot persze egy nagyon trendi világnézettel de rosszul. Legalábbis az írásaidból ez jön le. Ráadásul egy irányba gondolkozol. Szerinted a pc d folyamatos fejlesztgetésével nem szednek ki több pénzt a szebedből?
-
_ocsisajt
őstag
válasz
#19103744 #76 üzenetére
noigen valahol igazad van... PC marad munkara(+sc meg oldgamez
) +pc specifikus hobbira, console meg multimedia center+gaming...
en pcn szeretnek jatszani olyan jatekkal ami amellett, hogy muveszileg mestermunka(most nem a HDRre es/vagy a parallax mappingra gondoltam -.-) tortenetileg nyugozzon le... hosszu igenyes sztoriju legyen(akar a bevezeto is lehet fel oras-oras, nem gond, igy jobban bele tudom magam elni a jatekba, elvarazsol stb.) varazsoljon el az envájöment, a vilag stb...erezzem, hogy az NPCk elnek stb... rengeteg olvasnivalo, hagnulatos torteneteleme legyen stb...(Obli? es slussz) helyette mi van? kilora lohetek mindenkit, nyomjak az arcomba az ures, tartalmatlan, agyatlan csilivili FPSeket, a klon RTSeket(ooh SC szintu epikus tortenetu RTSre mar nem is merek remelni...)...
es nagyon felek a ps3tol... meg a jovobeni x360as gamezoktol... ha pcs feelinguek lesznek akkor gg...
szerk:
- Kez fennt
- Kez fennt
- Kez fennt
- Kez marad(ha FPS, vagy RTS)
- Kez fennt(ha nem FPS, RTS)
- Kez fennt( ha nem RTS, FPS)
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
#19103744 #54 üzenetére
Nos, ha ismereteim nem csalnak, akár a PS1-et is ráköthetnéd monitorra.
Most veszel egy X360-at vagy Ps3-at, és egy használt 21 colos monitort bazi ólcsón (20e körül már olyat is kapsz, ami 1920-at is tud!), és élvezheted akár full HDTV felbontásban a játékokat vagy a videókat. Ha meg sok emberrel akarsz videozni, visszakötöd a TV-re.
Az meg a lőtéri kutyát se érdekli, hogy a magyarok csórók HDTV-s cuccot venni, hiszen játékvásárláshoz is csórók és lopják. Nézd meg az MS hozáállását az X360 magyar kiadásához! Cseheknél, osztrákoknál kiadták és reklámozták ... itt meg? -
Komplikato
veterán
válasz
#19103744 #54 üzenetére
''Nagyságrendekkel nagyobb haszon forog a PC-ben, mint egy consolban.''
Ez, ha a játékpiacra koncentrálunk, és kihagyjuk a HW gyártokat, akkor NEM igaz. Nagyságrendekkel több játékképes PC van, mint konzol, még is konzolokra SOKKAL több eladott játék jut. Nem mellékesen drágábban eladhatóak
Amúgy meg ha Sony terve beválik, akkor lesz egy multimédiás, BluRay-es HDTV-s lejátszójuk, egy fasza kis konzolgépük, és a Linuxnak hála, egy gyors számítógépük.
Ha csak a fele bejönne annak, amit terveznek, akkor kaphatnánk egy ''új Amigát''.
A PC-k fejleszthetősége úgy is csak illúzió, ami a memória, meg jó esetben a VGA cserélgetését jelenti, proci ügyben tesznek róla, hog ne lehessen ugrálni ... -
afterburner_
őstag
válasz
#19103744 #54 üzenetére
hat jah ahogy a 22. kommentemben írtam ,persze hogy nem fog csődbe menni a pc-s üzletág, most az elejen kell is egy kisebb fajta reklam, grafikonok tömkelege hogy mit tudnak felmutatni az új kütyük
utánameg ha mar elcsitultak a dolgok, akkor meg majd forditva mutogatjak hogy ezert es ezert vedd meg az új vidkarit a gepedbe vagy mast, mert kibaszott jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest