- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#65675776 #106 üzenetére
Én nem arról írtam, h. használ, vagy nem, és nem vettem helytelenül oda, mert a liszencdíjjat zsebre teszik, és nem lényeg, h. kiszált e vagy sem. Csupán azt írtam, ki volt a kifejlesztője a PPC-nek. Ha holnap nem létezik többé Motorola, akkor is ők építettek elősször mobiltelefont. Ennyi.
-
törölt tag
válasz
#65675776 #55 üzenetére
Miről beszélsz? Hol olvasod, h. az Apple-t kívülállóként említeném? Nem talán az ellenkezőjét? Az Apple az IBM és a Motorola trió a PowerPC chip kifejlesztője, ami az egyik consolba kerül, nevezetesen az XBOX 360-ba. Ennek nem tudása valóban tájékozatlanságra utal. (És most én ezen nem röhögtem.) Nem baj ha bírálsz, csak ne gúnyolódj, ha hülyeséget írsz. És egyébként is mi köze a consolgyártáshoz annak, h. holnaptól Intel-t rak a gépeibe? Vagy most én vagyok tájékozatlan, és az Apple is gyárt consolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- MSI Gaming X Trio 3060
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest