- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tjhooker464 #129 üzenetére
De az új harwereknél ez be van kalkulálva, adig nem adják ki a 2% többet tudó következő generációt amíg elődje busássan meg nem térül.
Van egy ismerősöm, még MOHAA-ból ismerem, aki 2x is megvette a Splinter Cell Caos teoria-t mert az első példányán végigurult a székkelGondolkodtam én is megvételén, de h. sikerült feltörni a starforce kódját is, már tárgytalan
Egyébként az ő 2. lemezes netes kódjával játszok
Nagyon ott van a games, nem az a rohanjunk lőjünk mint a barom huljon mindenki, mert akkor gyorsan véget ér a küldetés
És nem beszéltünk az elvont szimulátorosokról akik 30K-ért vesznek joystickot, meg trackiert ugyan ennyiért. Na de ez mán off, bocsi
-
törölt tag
válasz
tjhooker464 #122 üzenetére
Nem rád értettem, hanem álltalánosan, mert ez a trendi.
Én újat újjal hasonlítottam össze, de nem a 120eFt os VGA-t számoltam, hanem középkategóriást, ami azonos képességű a consollal.
Nem hinném, h. ellentétbe kerültem volna egyetlen h.sz.-emmel is, egy pillanatig sem firtattam, h. megveszem bármihez is az eredeti gamest vagy sem. Csupán a harwerről beszélünk. Nyomott ár? Ezt nem mondod komolyan!! Fillérek. Ezt komolyan mondom fillérekbe kerülnek a harwerek. Nézd meg a Sony 2003-2005-ös össz bevételét, nyugodtan keress rá googlellel, vond ki belőle a PSX-et, és vard fel az állad h. mennyit profitált a maradék, TV, PC, porszívó, fogkefe, papírzacskó és minden más termékébő. Ne kezdj majd el anyázni. Én már nem emléxem a pontos számokra azért nem írok semmit.
Igen, kevés gamest írnak meg minden perifériára.
Tört BF2-vel kezdtem. Az EA megszivatta a fél világot. EA EU ranked szervereken játszottunk a gamessal, aztán jöttek a patch-ek, és mi megvettük. 12K-ért. Életembe még nem adtam összesen ennyit játékért mint ezért az egyért. Sokkal többen vették meg sztem mint ha nem kostolhattak volna bele. Jó lehet, h. most már szinte jáchatatlan fos lett az egész az elmebeteg, hozzánemértésről árulkodó patchek miatt. Jan. 31.-én voltam fent utoljára rankeden, pedig nem sok pont kellene a következő rangig. És ezzel az uccsó gémmel ki is fizettem minden idők összes játékát.
Igen, lehet hogy most veszek egy XBOX-ot, mert állítólag le lehet vel játszani mpeg4-et is valami szoftveres frissítésnek köszönhetően (nem értek hozzáMeg ugye van benne vinyó is amit CSERÉLHETEK!
[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
válasz
tjhooker464 #122 üzenetére
Ez az, azért más a konzol játék, és más a PC-s. Van persze sok átfedés, és ha megoldható, PC-n játszom. De hát milyen már PC-n egy Tekken, vagy konzolon az AgeOf?
Mondom, egészen biztos, hogy minden platformra megmarad legalább a jelenlegi játékkínálati arány. Én nem mondtam, hogy PC jobb, mint konzol, de az ellenkezőjét sem! -
törölt tag
válasz
tjhooker464 #118 üzenetére
Dehogynem teljesen igazad van ebben. Csak azt nem veszed figyelembe, h. 6 éve használom ugyan azt a kiválló minőségű EIZO F78-as monitoromat. Vagy azt, h. vettem még 1GB RAM-ot, mert kevésnek találtam, vagy h. 5 éves DTK tápom ma is jól szolgál, vagy 4 éves, még ma is garanciális MX500-as egerem szintúgy, a billenytyű, a vinyók szintúgy a DVD, a TV kari, a SCSI RAID. hálókártya, kártyaolvasó, ház, Bluetooth, infra, hangkártya, nyomtató stb. Te, amikor consolt veszel, bár a régi consolodban is jó lenne az eszköz, de az újjal újra megfizettetik veled. Nem vagyok ellene a fejlődésnek félre ne értsd.
Írtam már, legyen jó consol, de megfizethető áron, ár érték arányban. Anno egy közepes PC-is többet tudott mit PS1-2. Megjelenésekor százezerért ugyanmá. A PSP egy naon faintos kis kütyü. De ki van kiért? Én vagyok azért a sz@rért, vagy ő van énértem? Mert h. 80 ropit nem adok érte az olyan biztos mint ahogy most írok. éspedig azért nem, mert tudom mi van a külcsíny mögött. Mobilom egy T610-es, és az is marad, amíg szét nem hullik. Mondhatnánk ezt az iparágat is, hisz ott is ez megy. Mosolygós szőke picsa mutatja, te meg rohansz a boltba mert ez a trendi. -
törölt tag
válasz
tjhooker464 #88 üzenetére
Ezt ugye nem gondolod komolyan!! Ne haragudj, de ki kell ábrándítsalak. Nem azért van sok games, mert sok eszközre lehet írni, hanem azért, mert van rá piac. Ha 1 consol létezne a világon, vagy csak PC létezne, akkor is megírnák őket, csak mind ugyan arra az eszközre. Jó nyilván valamennyi eltolódással, ki tudja kinek mi ad ihletet.
Nem értetted miért írtam azt, h. feladod a szabadságod. Azért adod fel, mert nem marad választásod, újra vásárolnod kell. Annyira nem érzed h. átvernek, h. amikor leírom neked, még akkor sem veszed észre, és '' önként, boldogan és dalolva'' tömöd a zsebét egy újjabb éhenkórásznak, azaz a Sonynak és persze a Microsoftnak. Ha nem vennél consolt, megírnák PC-re, hisz el akarják adni.
DE! szerencsére létezik emulátor, és akinek elég bika gépe van, annak nem kell vennie consolt is. Kár, h. akinek csak consolja van, annak csak consolja van
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
tjhooker464 #85 üzenetére
Én is bele tudom magam élni, de nem akkor, amikor hosszú várakozás után a távcsőben, bordázott ház falán fűrészfogas ajtószélnél, szögletes, sok szürke pontocskából füstfelhönek álcázott foltból kockafejű csávó bukkan elő. Meglehetőssen illúzióromboló, és sajnos ilyenkor felébredek, jah, csupán egy gagyi games. Mondhatnád, legalább meg tudom külömböztetni a valóságtól;)
Köszönöm a TV 50Hz-éből nem kérek, a 100-at meg kár eröltetni, mert mind botrányos. (Szakmámból eredően napi 2-3 TV-vel találkozom, mikor mennyit van kedvem dolgozni
-
Steelheart
senior tag
válasz
tjhooker464 #101 üzenetére
Nekem a KOTOR grafja már csúnyácska... Igazából most nem sok, azaz jóformán semennyi gammel sem játszom, mert nincs manim gépfejlesztésre. Örülök, ha a piroshiányos 15''os monitoromat le tudom cserélni.
Majd 10-15 év múlva lesz ám szép világ, ha addigra is ekkora grafikai fejlődés lesz, mint eddig, már mai cinematic intro minőségű játékokkal fogunk gamelni -
LittleG
tag
válasz
tjhooker464 #89 üzenetére
Miért te tudsz valamit a ps3 áráról? A boxot 110-ér megkapod, akkor szerinted a ps ennél is olcsóbb lesz?
-
_ocsisajt
őstag
válasz
tjhooker464 #85 üzenetére
ott a pont!
-
törölt tag
válasz
tjhooker464 #79 üzenetére
Bocsánat valóban 3dfx
Már én sem emléxem rá
Nem csak, de a legdrágábbakat a játékosoknak adja el.
Nem is tudom melyik felbontásban lehet valami részletgazdagabb, mondjuk 320x240 vs 1024x768? Vagy 640x480 vs 1600x1280?
320-on lehet, hogy nem csak a szeme feketéje, de még a szeme se látszik
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen egeret válasszak?
- Monitor hiba topik
- Vicces képek
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest