- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
Steelheart #145 üzenetére
Az a vizfelulet a GT4 offline rendere volt. Azert nez ki ugy, mert az eredetiben sem jobb
Csak most nagyobb felbontasban es AA-val volt lerenderelve
-
Raymond
titán
válasz
Steelheart #143 üzenetére
Nem, az meg a tavaly is bemutatott intro, nem gameplay
Van ott tobb is ami nem az, keverve van. Viszont van tobb ami gameplay es nagyon jol nez ki. Pl. Lair (sarkanyos), Warhawk (tenger felett lovoldozos) meg meg par.
-
LordX
veterán
válasz
Steelheart #125 üzenetére
Az mi különbség van egy TFT-(HD)TV és egy TFT monitor között? Semmi. Pedig szerintem a TFT-TVknek van a legjobb képe (esetleg DLP, de az ritka mint a hóember a pokolban)
-
tjhooker464
őstag
válasz
Steelheart #124 üzenetére
Az nem vitás, hogy egyik piac sincs veszélyben.
-
kovsol
titán
válasz
Steelheart #125 üzenetére
játszottam már rendes xbox-al
és van néhány autos játék aminél azért elált a szavan na szóval én már gyűjtöm a pénzt az új konzolra -
_ocsisajt
őstag
válasz
Steelheart #112 üzenetére
mutass mar videot, kepet amin ninja gaidenezel
vagy GT4ezel full 60 FPSel, full ugyanolyan grafikaval... ugyanmar... ez onamitas... sok ps1es gamez is full bugos(peldaul melohelyen eljatszogatnek a Vagrant Storyval(PS1), decsak eljatszogatnek
)
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Steelheart #107 üzenetére
az re inkabb nyomaszto... ha beleleled magadat, meg inkabb szomoru, amikor olvasol egy olyan naplot, amiben ketsegbeesetten probalnak kuzdeni a kialalkult helyzet ellen(RE2-RE3)...(barikadozas, emberek elvesztese, csalodottsag, hogy nem jonnek segiteni kimenteni oket stbstb...)
Nextgen konzolokra jon az RE5 -
_ocsisajt
őstag
válasz
Steelheart #103 üzenetére
latod-latod... ha nem gepfejlesztesre b4sznad el a penzt, hanem varnal a ps3ig, akkor lenne egy jokis geped pa evig
latom moncsival is kuzdesz... mondjuk en a TFTmre(VX924) fogom kotni a nextgen konzolokat...
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Steelheart #99 üzenetére
kar hogy a grafika miatt bukik el egy pediglen qrva jo jatek, nagyon sajnalom(noigen meg a stilus)
hidd el, enis hasonlokepp filozok mint te, hogy legyen a legjobb... csakhat ez olyan mint Madach flasztere(avagy csak alom szinten fog letezni)...
kompromisszumot sajnos kell kotni, en inkabb a grafikaban kotok, nekem az elmeny, a tartalom legyen 100as
az elgagyizashoz meg ugye jon az uzleti erdek, hogy minnel tobbet adjal el, mert jon a konkurencia, ami mar egy ficsorrel tobbet tud a grafikaban, esakkor hulyulyyy
esakkor jon a felkesz termek, amit patchelhetsz honapokig stbstb
ez a betegseg nekem plane nem fexik mar
mar unom btw nagyon... ha megnezed a pcs jatekokat amik manapsag jonnek ki futoszalagon: rts,fps erdek? minnel szebb legyen, mert ugyis el kell adni a procit+videokartyat+ramot stbt
enis mindig bedolok ezeknek, top voltam mindig is pcs fronton is... de egyre jobban nincs ertelme szerintem... persze csinalja mindenki ugy, ahogy akarja azt kesz
-
tjhooker464
őstag
válasz
Steelheart #99 üzenetére
KOTOR t próbáltad már?
-
Komplikato
veterán
válasz
Steelheart #72 üzenetére
Azért a Ragnaroik 2 kint van egy ideje, persze csak a Koreai/Japán verziók, az már nem 2D ... meg ugye a Ragnaroknak valami többmillió előfizetöje van csak Koreában, és van EU meg USA szerver is pár.
Egy másik oldalon volt link egy Gamespot(?) forumra, ahova a köv. pár hónapban várható jó játékok voltak listázva, egy kép kis leírás ...
Volt ott vagy 15-20 MMORPG, ha ekkor biznisz, akkor lesz belőle konzolra is.
Csak a Ragnarok kiadoja két másikkal jön ki! Még randevú szimulátor(!) MMORPG is volt benne! -
_ocsisajt
őstag
válasz
Steelheart #72 üzenetére
soot tovabbmegyek... a rendes szingli jatekokat jatszo embereket is elszipkazza a WOW... ez teny... igen tavolkeleten vannak ''paran'' akik Ragnarokoznak ,meg lájnéjdzseznek
de az a ''par'' user igencsak par user peldaul egy FF eladasi stathoz kepest
amugy en xboxon is netezek... be sem kell kapcsolnom a gepemet, ha otthon vagyok... routeren figyel a kis 1es box... legujabb trailerek halivud vilagabol(
) hirek... van megannyi plugin es script az XBMChez, ami miatt igenis nethez kivalo a kis boxos
(soot halozaton ''atfigyelek'' a kis gepemre ami a magyarorszagon beszerezhetetlen cuccokat probalja az edonkey halozatarol lehuzogatni
)
Amugy persze senki sem mondta, hogy a PC meghal...
a jatekok fognak egyre sovanyabbak lenni... en ugyanugy munkara, hobbira(videovagas, stb amiket te is felsoroltal) miegymasra hasznalom a pcmet, priman!!! starcraftozok midnen nap vele, de kb ennyi
Konzol marad full jatekra...
btw azt megfigyeltem, hogy eleg sok f0s jon konzolra is... valogatni kell, nem vitas... de meg midnig sokkal jobb a felhozatal, szeleskorubb, esetleg kontentben/muveszileg jobbak a gamezok, es ez egyre jobban igy is lesz, nagyon ugyerzem pcre mar csak grafikaval lehet eladni egy jatekot... ez nagyon elszomorito
-
Sir Pocok
őstag
válasz
Steelheart #72 üzenetére
MMORPG már régen van konzolon és nem is egy....
pédául:
Final Fantasy 11
Phantasy star online -
afterburner_
őstag
válasz
Steelheart #52 üzenetére
hat akkor előre is sok sikert kivanok a palyafutasodhoz!
-
afterburner_
őstag
válasz
Steelheart #50 üzenetére
de azzal mar tolnak eleg sokan ettől függetlenül nem?
-
afterburner_
őstag
válasz
Steelheart #46 üzenetére
hat jah az nekem mondjuka feltevesem hogy aki lemasolja maganak és nincs vele baja az megfogja venni eredetiben?
de en asszem nem csak a dvd írókat hoztam fel, hanem az internetet es ez a kettő együtt...
sztem ez is egy szempont
[Szerkesztve] -
Shabranigdo
tag
válasz
Steelheart #32 üzenetére
ugyanolyan egyszerű szerezni konzolra is.csak ki is kell írni egy dvd-re
-
afterburner_
őstag
válasz
Steelheart #32 üzenetére
jaja, pc-re is jönnek olyan nagy game-k mint konzolra
és én speciel nagy strategiai jatekokat , de meg egyaltalan strategiai jatekokat nemigazan lattam konzolokon nagy mennyiségben.
de persze a konzoloknak is vannak erősségei
ez egy örök vita akarcsak az intel vs amd, ati vs nvidia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- IPhone 13 Mini 128GB Bontatlan! ÚJ! Független! 12 hó jótállás!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest