Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
latom savanyu a szolo, ''fiam''... hova irok be mindenhova, te retardalt??? most komolyan??? szemelyeskedesen kivul sokat nem tudsz ellenervkent felhozni... szani... cicavirag enis szeretem a technikat, like you... baj az, ha otthonosan mozgok mind2 oldal jatekfelhozatalaban???
akkor en kerek elnezest... es tudtommal ez ps3as GPUs hir, amihez igen is kotodnek a consoleos jatekkommentek is, ha tetszik ha nem...
mod: es innentol off... (tudom ugyis visszairsz, mert az ego nagy ur) pff
[Szerkesztve] -
_ocsisajt
őstag
válasz
Steelheart #112 üzenetére
mutass mar videot, kepet amin ninja gaidenezel
vagy GT4ezel full 60 FPSel, full ugyanolyan grafikaval... ugyanmar... ez onamitas... sok ps1es gamez is full bugos(peldaul melohelyen eljatszogatnek a Vagrant Storyval(PS1), decsak eljatszogatnek
)
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Steelheart #107 üzenetére
az re inkabb nyomaszto... ha beleleled magadat, meg inkabb szomoru, amikor olvasol egy olyan naplot, amiben ketsegbeesetten probalnak kuzdeni a kialalkult helyzet ellen(RE2-RE3)...(barikadozas, emberek elvesztese, csalodottsag, hogy nem jonnek segiteni kimenteni oket stbstb...)
Nextgen konzolokra jon az RE5 -
_ocsisajt
őstag
válasz
Steelheart #103 üzenetére
latod-latod... ha nem gepfejlesztesre b4sznad el a penzt, hanem varnal a ps3ig, akkor lenne egy jokis geped pa evig
latom moncsival is kuzdesz... mondjuk en a TFTmre(VX924) fogom kotni a nextgen konzolokat...
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Steelheart #99 üzenetére
kar hogy a grafika miatt bukik el egy pediglen qrva jo jatek, nagyon sajnalom(noigen meg a stilus)
hidd el, enis hasonlokepp filozok mint te, hogy legyen a legjobb... csakhat ez olyan mint Madach flasztere(avagy csak alom szinten fog letezni)...
kompromisszumot sajnos kell kotni, en inkabb a grafikaban kotok, nekem az elmeny, a tartalom legyen 100as
az elgagyizashoz meg ugye jon az uzleti erdek, hogy minnel tobbet adjal el, mert jon a konkurencia, ami mar egy ficsorrel tobbet tud a grafikaban, esakkor hulyulyyy
esakkor jon a felkesz termek, amit patchelhetsz honapokig stbstb
ez a betegseg nekem plane nem fexik mar
mar unom btw nagyon... ha megnezed a pcs jatekokat amik manapsag jonnek ki futoszalagon: rts,fps erdek? minnel szebb legyen, mert ugyis el kell adni a procit+videokartyat+ramot stbt
enis mindig bedolok ezeknek, top voltam mindig is pcs fronton is... de egyre jobban nincs ertelme szerintem... persze csinalja mindenki ugy, ahogy akarja azt kesz
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Sir Pocok #97 üzenetére
koszi!
legalabb nem vagyok 1edul... ketsegtelen ezek a kommersz ps2es huzonevek... GT sorozat lenyugoz a sok kocsival, a palyahusegevel stb,,, kar, hogy nem tornek a kocsik(buzi licenszek
) MGS sorozat meg alap, epikus, baromi hangulatos kis kormanystyle lopakodos jatek, tele apro kis reszletesen kialalkitott torteneti, hangulati geggel, aprosagokkal
Tekken meg DMCt nem csipazom(nekem primko ^^), FF epikus... rengeteg rpg van PS2on ami nalam csak a regi nagy pcs rpgkkel merheto(ugye megint a visszanyulas) egy lapon(mint regi szep idok Baldurs sorozat pl, fallout 1-2) egy lapon... erdekes a regi ps1es resident evil nyomaszto-survivor style jatekokban nem nagyon tobzodunk(jokis csavaros storyval, sok kis naplo ami fokozza a hangulatot) se pcn, sem konzolon... talan Silent Hill??? hmmm
Maugy vannak mar videok PS3as jatekokrol... nemtudom igazak-e, de utosek(megintcsak grafika) egy kattot meger
[link] majd talan lesz normalis felbontasban is
-
_ocsisajt
őstag
en azthiszem abba is hagyom akkor... (es igen ismerem a settlers sorozatot, de ha te ismerned a konzolos komolyabb jatekokat, akkor nem mondanal ilyen butasagokat...)
amugy eszrevetted-e, hogy veletlen le merem irni az igazsagot(pcs fejlesztesek, penzrakoltes, ertelmetlen contentnelkuli jatekok tomkelege, nagyon felek a kovi generacios konzoloknal ue lesz a helyzet...) akkor mar nekem is esnek es megy a szemelyeskedes...
nagyon sajnalom, hogy sokan a szemellenzo miatt nem latnak es tapasztalat nelkul flamelnek... tovabbi jo dagonyazast a ''remek'' pcs jatekok teren... mondom mielott nekemsenek meg 300Xan... pcre is vannak elmenydus, tartalmas, szines-szagos jatekok, csak egyre kevesebb, es inkabb vissza kell nyulni a multba, hogy peldalozzunk... sorry...
-
_ocsisajt
őstag
válasz
tjhooker464 #85 üzenetére
ott a pont!
-
_ocsisajt
őstag
en belatom, csak sajnalom, hogy az atlagember a teknora gerjed... neked fingod sincs milyen jokis jrpgk vannak konzolokon(ez az ures doboz, olyan megmosolyogtato
)... en mind2 tabort nagyon jol ismerem, mivel a hobbym a gamez...
ugyanugy leulok egy FPS ele, vagy agyalok egy filozofiai kerdesen egy komolyabb Rpgben...
Steelheart:
Shin Megami Tensei: Lucifer's Call, ilyen jatekok nincsenek Pcn... Nem akarok copy/pastelni, de egy hasonszoru ottani topiklakot olvass el... [link] #60098 hsz, #60107 hsz... es amiben totalisan egyetertek a forumtarssal: #60117 szal ennyi...
(azota meglestem enis a jatekot, nem egyszeru, kar, hogy az ilyenek pcre elmaradoznak...
)
-
_ocsisajt
őstag
válasz
#19103744 #76 üzenetére
noigen valahol igazad van... PC marad munkara(+sc meg oldgamez
) +pc specifikus hobbira, console meg multimedia center+gaming...
en pcn szeretnek jatszani olyan jatekkal ami amellett, hogy muveszileg mestermunka(most nem a HDRre es/vagy a parallax mappingra gondoltam -.-) tortenetileg nyugozzon le... hosszu igenyes sztoriju legyen(akar a bevezeto is lehet fel oras-oras, nem gond, igy jobban bele tudom magam elni a jatekba, elvarazsol stb.) varazsoljon el az envájöment, a vilag stb...erezzem, hogy az NPCk elnek stb... rengeteg olvasnivalo, hagnulatos torteneteleme legyen stb...(Obli? es slussz) helyette mi van? kilora lohetek mindenkit, nyomjak az arcomba az ures, tartalmatlan, agyatlan csilivili FPSeket, a klon RTSeket(ooh SC szintu epikus tortenetu RTSre mar nem is merek remelni...)...
es nagyon felek a ps3tol... meg a jovobeni x360as gamezoktol... ha pcs feelinguek lesznek akkor gg...
szerk:
- Kez fennt
- Kez fennt
- Kez fennt
- Kez marad(ha FPS, vagy RTS)
- Kez fennt(ha nem FPS, RTS)
- Kez fennt( ha nem RTS, FPS)
[Szerkesztve] -
_ocsisajt
őstag
válasz
Steelheart #72 üzenetére
soot tovabbmegyek... a rendes szingli jatekokat jatszo embereket is elszipkazza a WOW... ez teny... igen tavolkeleten vannak ''paran'' akik Ragnarokoznak ,meg lájnéjdzseznek
de az a ''par'' user igencsak par user peldaul egy FF eladasi stathoz kepest
amugy en xboxon is netezek... be sem kell kapcsolnom a gepemet, ha otthon vagyok... routeren figyel a kis 1es box... legujabb trailerek halivud vilagabol(
) hirek... van megannyi plugin es script az XBMChez, ami miatt igenis nethez kivalo a kis boxos
(soot halozaton ''atfigyelek'' a kis gepemre ami a magyarorszagon beszerezhetetlen cuccokat probalja az edonkey halozatarol lehuzogatni
)
Amugy persze senki sem mondta, hogy a PC meghal...
a jatekok fognak egyre sovanyabbak lenni... en ugyanugy munkara, hobbira(videovagas, stb amiket te is felsoroltal) miegymasra hasznalom a pcmet, priman!!! starcraftozok midnen nap vele, de kb ennyi
Konzol marad full jatekra...
btw azt megfigyeltem, hogy eleg sok f0s jon konzolra is... valogatni kell, nem vitas... de meg midnig sokkal jobb a felhozatal, szeleskorubb, esetleg kontentben/muveszileg jobbak a gamezok, es ez egyre jobban igy is lesz, nagyon ugyerzem pcre mar csak grafikaval lehet eladni egy jatekot... ez nagyon elszomorito
-
_ocsisajt
őstag
''A fantasztikus jrpg -t meg jácca akinek arra van szüksége hogy 3 kombót nyomogasson és ,fél óránként meg el lőjje a nagy skillt , mert kb erről szólnak.''
latom te is ertesz hozza...szerintem te meg nem jatszottal jo jrpgvel vagy egy epikus sztoriju kalandgammel ps2on(minek is, menjel kvek4ezni
)... kicsit contentben veri az europai/amcsi fos gameket a japan muveszi-contentdus gamezok, max amit meg megerthetek, hogy a STILUS nem tetszik, ez meg okes lenne, sokak gyomra nem veszi be az azsiai stilust... de ezen olyan jot rohogtem...
nemely jatek olyan szinten foldhozb4sz a filozofiai, szociologiai kerdeseivel, hgy csak amulok... (namar ha leesik) dehat ezt meselhetem a teknoorult crytek endzsines emberkeknek... nem minden a grafika... ezert is lassan de eltavolodok a pcs gamingtol... naggyon keves az a gyongyszem pcre amiert erdemes lenne fejelszteni... most jott az obli(kivaloan fut btw nalam 1280ban... mert nem az irigyseg beszel belolem... dehogyis, csak a tapasztalat)... nahajra... mikor lesz legkozelebb ilyen jokis game pcre??? varhatjuk... teknogame mindig is lesz... arra van igeny
-
_ocsisajt
őstag
tudtam, hogy ezt fogjatok kiragadni...
tokmind1 akkoris hanyatlik a pcs jatekipar, ami tenyelg megmentheti, az az MMO... dehat ugynezki egy MMORPG van ami ''talan'' fel tudna venni a versenyt a konzolokkal, ugye a WOW... csak sokan elfelejtik, hogy a WOW meg is oli tulajdonkeppen a tobbit, rgo elszipkazza a gamereket a tobbi MMOtol...amugy ha ps3ra meg x360ra(bill+eger nelkul rohogogorcs kateg az x360) az MMO, akkor nemistudom a pcs gamezipar lehet megjobban le fog csuszni... hat igen odaig jutottunk, hogy a WOW es a hw eladasok tartjak eletben a pcs jatekpiacot
(kosz ebbol en nem kerek... jonnek a csilivili progik tartalom nelkul ugyis az uj nv meg ati karit kell eladni hozza
egy kozepes ps2es Jrpgben tobb kontent van, mint az utobbi evben megjelent pcs jatekok FPseiben
) talan az olyan gyongyszemek mint az Oblivion pcre, tudnak tartani a lepest... node...
-
_ocsisajt
őstag
válasz
afterburner_ #27 üzenetére
netuddmeg, ez mint a virus atment a konzoljaimra is... eloszor kezdett frusztralni a dolog, hogy, nem bovithetem a konzoljaimat...
eloszorjott ps2hoz egy BBA adapter, utana HDD bele, mamar HDDrol tolom gamekat... aztan jott a smartjoy frag(bill+eger FPSekhez)... most bajban vagyok, mert mar nem tudom hardveresen hova pimpelni
ehhh rossz szokasok
-
_ocsisajt
őstag
válasz
afterburner_ #22 üzenetére
sikerult olyan jatekkal jatszanod, ami egy sima port
a tripla magot meg az r500at igazan kihasznalo progik meg varatnak magukra(en meg emlekszek pl a ps2 kezdeti felhozatalara, mamar csak rohogok, es megis lett a vegen egy GT4unk
)
(bar mindig is azt modnom, content nelkul a grafika az olyan, mint a plazacicak, jol neznek ki, de meg ne szolaljanak
)
-
_ocsisajt
őstag
erre csak annyi a valaszom, hogy nezd meg az agyonfikazott xboxot... 64 mega rendszermemmel ami raadas sharel a videokartyaval... -> Ninja Gaiden, DOA 3, Forza... stbstb... ha vennek a faradsagot es pcre is optimalizalnanak, akkor...akkor kinek adnak el az x1900xtxeket?
nincs alatta agyonbonyolitott tok felesleges processekkel futo OS, tudnak 50/60 Hzre stabilan nagyon szep jatekokat hozni... en ha gamezni akarok a konzolra teszem a voksom... a jo oreg pcm igy is megmarad, csak egyre kevesebb game-timemal... inkabb munkaeszkozze vedlik at...
no flame plz, nekem sem az volt a szandekom... csak ez az arany azert megfigyelheto rendesen a nagyvilagban is... kitolodnak a dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest