- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
afterburner_ #58 üzenetére
Nos kissé felelőtlenül írtam. Mert akkor tudnék igazán felelős véleményt mondani, ha itt lenne előttem egy fullos PC, és egy ps3, valamint egy x360. Természetesen mindhárom optimális helyzetben, HDTV, No1 monitor stb. Akkor 100%-osan össze tudnám mérni őket.
A PC-t nem csak gamesért veszik. Nem, nem vennének bika gépet ha nem kellene játékra is, de nem csak ezért veszik. Számtalan külső periféria, és felhasználhatóság jellemzi. Amikor consolt veszel, veszünk, mi magunk vágjuk magunk alatt a fát. Bizony bizony, önként és dalolva adjuk fel szabadságunkat, és dugjuk fejünket a hurokba. Lesz! Sőt már van is olyan játék, ami nem jelenik meg a másik consolra. És ha te azzal is akarsz játszani, venned kell olyat is. Ahhoz nem lesz jó az eredeti vezérlő, veszel olyat is. Bővíteni akarod, veszel olyat is, meg olyat is, meg amolyat is. Hogyé is adja a Sony a RAM-ját? Hányingert keltő áron. Ma Egy 1GB-os SD kártya 6-7e Ft-nál tart beszerzési áron, ithon Magyarországon, a Tescoban vagy hol láttam 12K-ért kiskeráron méghozzá Kingmax volt. Jah, és az SD a legelterjettebb, és talán a leggyorsabb, nem csak Sonyba. Pontosabban oda semmiképp. A PC ''feltétel nélküli'' szabadságot jelent számomra. Egyedi igényeim szerint alakíthatom. A consol korlátozott, buta, semmi másra nem használható valami, (ne izéjjé mán, h. DVD-t is lehet vele nézni, meg mp3...) ami foglalja a helyet a polcomon. Nem mondom, h. a PC nem drága. De igen, pofátlanul drága az is, hisz ami ma 300e Ft, az 2 év múlva már felét sem éri. A consolok jobban tartják az árukat. Szép is lenne ha nem... A consol még valamit tud. Utolsó ilyen eszközöm, azt a néhány napos ps1 birtoklás leszámítva egy Nintendo64-es volt. Az akkor 81 éves nagymamámmal játszottam vele. Igazán jót mulattunk. Ő is tudott vele játszani. A maiakkal nyilván kevésbé. De ki vesz a családnak gépet? Kinek fordul meg a fejében, h. azért veszek ilyet, h. anyu, apu, és a kistesó is tudjon vele játszani? Én sem azért vettem anno, ez igaz, viszont számtalan barátom van akinek xbox-a van, használja, élvezi, de a PC-n meg kell neki mutatni hol a power gomb.
Tegye fel a kezét akinek van othon internete.
Tegye fel a kezét akinek van valamilyen consolja.
Tegye fel a kezét aki Multiban játszik.
Tegye fel a kezét az aki inkább a gép ellen játszik, mint multiban.
Tegye fel a kezét aki a PC-jén gép ellen játszik.
Tegye fel a kezét az aki inkább a gép ellen játszik, mint multiban.
És ez nem csak magyarországon van így. Az idejét sem tudom mikor játszottam utoljára gép ellen. Talán a MOHAA-val asszem. -
Steelheart
senior tag
válasz
afterburner_ #51 üzenetére
Hát a nagyon fanok képesek és inkább széthúzgálják a kábeleiket a gépben, csak hogy nyomhassák, amíg nem veszik meg... De aki annyira fan, az inkább megveszi, vagy aki már unja minden játék előtt kiiktatni akár szoftveresen is a meghajtókat. Én, mint leendő programozó, örülök ennek a lépésnek, mert ez talán az első, CSAK idegesítő feltételek mellett megoldható game kiillegálkodás.
-
Bgs
senior tag
válasz
afterburner_ #48 üzenetére
Azokat a jatekokat, amiket jonak talalok es huzamosabb ideig szandekozom hasznalni azt en is igyekszem megvenni.
A foltettem, megneztem, esetleg potyogtem vele 2-3 alkalommal tipusuakat viszont nem... -
Bgs
senior tag
válasz
afterburner_ #45 üzenetére
A DVD iro lehet magyarazat, mint tenyezezo az eladasok egy csoportjanak az esesenek az egyik lehetseges okakent. Ez mit sem valtoztat azon, hogy a forgalom(/statisztika) mondja meg, hogy hogy van-e visszaeses vagy sincs. Ezert nincs ehhez most itt semmi koze a DVD iroknak
[Szerkesztve] -
Bgs
senior tag
válasz
afterburner_ #41 üzenetére
Ha holnaptol ingyen kap mindenki DVD irot es nyersanyagot, es ezert 2007-ben ketszer annyi kaloazmasolat keszul, de kozben a bevetelek is a duplajara novekednek akkor a PC jatekipar hanyatlik???
Tovabbra is kerdezem, hogy jonnek ide a DVD irok??? -
Bgs
senior tag
válasz
afterburner_ #36 üzenetére
Kit erdekelnek a DVD irok???
Itt eladasi statisztikakrol van szo...
(Amugy talan nem veletlen, hogy a kiadok is igyekeznek az online bevetelek fele tendalni, ha mar itt tartunk). -
_ocsisajt
őstag
válasz
afterburner_ #27 üzenetére
netuddmeg, ez mint a virus atment a konzoljaimra is... eloszor kezdett frusztralni a dolog, hogy, nem bovithetem a konzoljaimat...
eloszorjott ps2hoz egy BBA adapter, utana HDD bele, mamar HDDrol tolom gamekat... aztan jott a smartjoy frag(bill+eger FPSekhez)... most bajban vagyok, mert mar nem tudom hardveresen hova pimpelni
ehhh rossz szokasok
-
válasz
afterburner_ #27 üzenetére
Nyugi, össze fog omlani elégszer az is.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
afterburner_ #22 üzenetére
sikerult olyan jatekkal jatszanod, ami egy sima port
a tripla magot meg az r500at igazan kihasznalo progik meg varatnak magukra(en meg emlekszek pl a ps2 kezdeti felhozatalara, mamar csak rohogok, es megis lett a vegen egy GT4unk
)
(bar mindig is azt modnom, content nelkul a grafika az olyan, mint a plazacicak, jol neznek ki, de meg ne szolaljanak
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest