- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleG
tag
válasz
_ocsisajt #96 üzenetére
Az egyedüli aki butaságot ír itt az te vagy fiam. És már kezdem únni, hogy minden videókártyás topikot a húdejóakonzolosgamma és énmindenkinéljobbantudomhogynekimikell tipusú baromságaiddal írod tele. Vedd észre magad! Nem az 576-on vagy, hanem a prohardveren ami -segítek a nevében is benne van- elsősorban hardveres oldal. Ha a szar jrpg-re élvezel mennyél az előbb említett oldalra. Itt a technikát szerető és megérteni próbáló emberek vannak.
@tjhooker464: egyrészt igazad van, másfelől ha ahhoz, hogy a ps3 képességeit megfelelően kiaknázzák kétszer annyi kóder kell mint az xbox360-hoz(vagy kétszer annyi fejlesztési idő), akkor az már nagyonis érdekelni fogja a fejlesztőket. Ez csak hasraütéses példa volt.
Én a magam részéről többet vártam volna a gpu-tól, bár még sok nyitott kérdés van. Az is elképzelhető, hogy a vertexeket egy spe számolja, mivel a képek csak pixelshaderről szólnak.
[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
válasz
_ocsisajt #113 üzenetére
Ööö, ezt hogy és mire érted? Hogy a PS-es gamek lassabban futnak gépen, mint eredeti környezetben? Nekem aztán mondhatod, még a PC gameket sem tudom rendesen játszani, mert gagyi a gépem. (Persze nyugaton azért más a helyzet, ha gagyia gép, léeváltják mint a koszos zoknit oszt jólvan.)
[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
válasz
_ocsisajt #100 üzenetére
Természetesen, van pár olyan játék, ami vagy csak PS-en, vagy csak emuval és persze a hozzá való irányítóeszközzel jó. Pl a Tekken ver minden más verekedős játékot. Mondjuk azt nem értem, FF-ból miért nem csinálnak minden résznél gépre is verziót, főleg, hogy sztem billentyűzettel és egérrel az egészet jobban lehet irányítani.
Mondjuk nekem a Resident Evil unalmasnak bizonyult... bár ez is biztos csak miattam van, túl erős az idegzetem ilyen téren...(Ezért is utálom pl a Doom vagy Quake-féle gaméket, mert nem csak hogy nincs valamirevaló történetük, de még csak nem is izgalmasak.)
-
Steelheart
senior tag
válasz
_ocsisajt #90 üzenetére
Én csak aszontam, hogy nem kell olyanokkal érvelni a PC ellen, hogy konzolra több jól kivitelezett game jelenik meg, mert az nem a technológiától vagy üzlettől függ, hanem hogy a PC-re készülő gameket elgagyizzák-e a készítők vagy sem. Ugye felhoztam itt épp a Fable-t.
Énnekem kissé nagyobb elvárásaim vannak egy játékkal szemben. Legyen minden téren nagyon ott, ne csak grafikailag, ne csak történetileg, ne csak kidolgozottságban, egyszóval legyen fullosan összekomponálva. Ilyen pedig nem csak PC-n van kevés, hanem mindenhol. Felőlem lehet fullgraf, mint a Doom3, ha 0 a történet, nem játszom vele mert gagyi. Vagy jó történet és filozófiai háttér - mint amit linkeltél, nemtom, én sosem fogok azzal a gammel játszani, így nem ismerhetem -, ha a graf meg elég... khm. WoW-al sem játszom, pedig tehetném, de a graf elavult és gagyin néz benne ki a harc is, béna az animáció. GW-vel sem játszom már, mert annak meg épp a játékélménye semmi, miután kitolja az ember a PvE részt.
Álmom, hogy egyszer jön egy RPG, és minden kritériumomnak megfelel(Ja, és nem manga, hanem inkább valami gótikus monumentális cuccos.) A Blizzard jövőjébe még esetleg belefér egy ilyen.
Hogy a témához is kapcsolódjon kissé a hozzászólásom, sztem egy nyugati - vagy épp távolkeleti - átlagos gamernek nem jelent problémát sem a PC, sem akár mind3 nagyobb konzol megvásárlása egyszerre. Ha kijön egy jó game akármelyik platformra, azt tudja is ynomni. Szal ha a PC-játékipar esetleg már nagyon haldokolna, és kijönne rá egy fullextrás game, ami nagyon jó, akkor annak nem lenne kevesebb esélye a nagy bevételekre, mint a konzolosoknak.
(Egyébként ha én filozofikus dolgokat akarok, akkor könyvet olvasok. Mellesleg az idézett rész abból a gameből nagyon nem tetszett, bár jó ötlet meg nem tudom, hogy ott arra mangáéknál hogy is látják a világot, csak hát az én világszemléletemmel... én ott fogtam volna a DVD-t és jó mélyre bepakoltam volna a CD-dobozomba.) -
LittleG
tag
válasz
_ocsisajt #82 üzenetére
Vannak akiket hidegen hagynak a japán csodák. Soha nem értettem mit esznek az emberek példáúl az FF-en. Az a jó a pc-ben, hogy sok átírat is van. Ott van például a box gyakorlatilag egy kumma jrpg sincs rajta, de van Fable, aminek egy pixele annyi hangulatot hordoz, mint egy átlagos játék. Hál istennek átírták. Ps2 oldalról a Fahrenheitnek örültem. De amit például egyik konzolra se fogsz megkapni az a Settlers 2 remake, vagy a CaesarIV. Most mondhatnék szuperlatívuszokat ahogy te is tetted, hogy ezek milyen jó játékok, és hogy a konzol egy üres doboz mellettük, de nem teszem.
Be kéne látnod, hogy nem mindenkinek tetszik az ami neked!
-
Steelheart
senior tag
válasz
_ocsisajt #57 üzenetére
Hehe, WoW megöli a többit...
Dehogy öli, csak bele kell venni a Távol-Keletet is. Gondolj csak ezekre: Ragnarok (pedig ez még 2D is), Lineage2. Sok állatkocka koreai.
Még a GW-vel is többmilióan gamelnek, pedig annyira nem is jó.
Szted mikor lesz konzolon MMORPG? Addig nem, mígnem egy konzol is fog annyit tudni kb, legalább internet terén, mint egy számítógép. És amikor majd megéri egyáltalán konzolra MMO-t készíteni. Különben sem másról beszélünk a konzoloknál, mint egy területre - játékokra - ráspecializált számítógépről. PS-nél meg aztán végképp nem.
A személyi számítógépnek van egy nagy előnye -> ha van elég hardware, amit ugye a júzer tesz bele kedve szerint, minden game fut rajta. Meg minden más elképzelhető is. Szal játék, irodai alkalmazások, mindenféle progik. Filmet vághat vele, képet szerkeszthet, könyvet tördelhet, gamelhet amennyit és amivel akar, mindent. Akkor miért jobb a konzol? Olcsóbb, csak ezért? Külföldön nem úgy megy ám a szgépvásárlás, mint itthon... Vagy talán mert a jobb multiplatform játékok néha oda jelennek meg először? Én aszondom, mindigis lesz mindkettő, és minél jobban haladunk az időben, annál több embernek lesz mindkét típusú gamecenter, PC vagy konzol.
A kalózkodós témát meg zárjuk le sztem annyival, hogy Mo.-on mindenki annyit csinálja, amennyit nem szégyell, gyakorlatilag ez itt nincs kontrollálva.
[Szerkesztve] -
Bgs
senior tag
válasz
_ocsisajt #30 üzenetére
oiiize... jobban meg kellene nezni azt az idezett linket!
Mar az oldal tetejen is ott virit a piros figyelmeztetes, hogy a cikk semlegessege erosen ketsegbevonhato. Kiragadott reszinformaciokbol irt egy elfogult cikket az illeto.
Pl. hianyzik az adataibol az mmo jatekok forgalma, amit ha hozzaadunk, akkor enyhe emelkedesse valik az a csokkenes azonnal.
Azonkivul nem csak az elso es utolso szamot erdemes osszehasonlitani (ajanlott a kulso linkek megtekintese is), hanem az utolso 3-4 ev tendenciaja. Meg az mmo-k nelkul is stagnalo tendenciat mutat. Ehhez jon az mmo-k novekedese, ami osszessegeben egy enyhe novekedest eredmenyez.
Egyebkent is elhamarkodott tul messzemeno kovetkeztetesek levonasa ilyen egyszeru es nehezen lenyomozhato infok alapjan. Pl. a japan eladasok a statisztika szerint csokkennek. ''Ergo'' Japanban ''haldoklik a jatek es konzol ipar''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Macska topik
- Napelem
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- HP OMEN 3080Ti
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest