- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
Tényleg jó lesz a graf, az egyetlen érdekesen kinéző cucc benne az volt a gameplayekben, amikor távolról mutattak egy nagyobb vízelületet kb 30°-os szögben, és hát 'enyhén' ismétlődtek a hullámok...
De mondjuk az is csak programozási baki
Az a helyzet, hogy PS4 megjelenéséig ennél sokkal jobb már nem lesz a graf. Na de majd ara leszek kíváncsi tényleg, 10-15 év múlva milyen leszMert ugye az aktuális PC-s és konzolos grafminőség között általában nincs sok különbség.
-
-
Steelheart
senior tag
Hmm, valóban.
Bocs. Igazság szerint egyszer sem láttam még HDTV-t és nem is olvastam róla túl sokat. Akkor viszont OK, beismerem, hogy lehet jó a képe - na de a HDTV meg MO-on elég ritkácska a lakosság szuper anyagi körülményei miatt. Hát nem kishazánk szerint alakulnak a dolgok, ugye.
Akkor viszont a HDTV-n nincs ''hardveres antialiasing''amitől még 640*480-ban is egész jó tudott néha lenni a játék képe, holott full pixeles volt
-
-
Steelheart
senior tag
válasz
tjhooker464 #122 üzenetére
Ez az, azért más a konzol játék, és más a PC-s. Van persze sok átfedés, és ha megoldható, PC-n játszom. De hát milyen már PC-n egy Tekken, vagy konzolon az AgeOf?
Mondom, egészen biztos, hogy minden platformra megmarad legalább a jelenlegi játékkínálati arány. Én nem mondtam, hogy PC jobb, mint konzol, de az ellenkezőjét sem! -
Steelheart
senior tag
válasz
_ocsisajt #113 üzenetére
Ööö, ezt hogy és mire érted? Hogy a PS-es gamek lassabban futnak gépen, mint eredeti környezetben? Nekem aztán mondhatod, még a PC gameket sem tudom rendesen játszani, mert gagyi a gépem. (Persze nyugaton azért más a helyzet, ha gagyia gép, léeváltják mint a koszos zoknit oszt jólvan.)
[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
Heavenly Sword (PS3) : [link]
Ígéretes darab, nem bánnám, ha normális története is lenneÉs nem is annyira nagyonnagyon mangás. Engem nem zavar, ha kelti beütésű, mert pl japó középkor bejön, csak nenagyon legyen manga, mert azzal már kezdek besokallni, egyre jobban az folyik mindenünnen.
Egyébként viszont tetszik ezekben a japán játékokban, hogy legalább törekednek a monumentalitásra, cinematicokban is. (Mondjuk ezt sztem eddig múvik terén egyelőre a Blizzard csinálja legjobban.) És kétségtelen, hogy a legtöbb keleti játék konzolra jelenik meg. -
Steelheart
senior tag
válasz
_ocsisajt #100 üzenetére
Természetesen, van pár olyan játék, ami vagy csak PS-en, vagy csak emuval és persze a hozzá való irányítóeszközzel jó. Pl a Tekken ver minden más verekedős játékot. Mondjuk azt nem értem, FF-ból miért nem csinálnak minden résznél gépre is verziót, főleg, hogy sztem billentyűzettel és egérrel az egészet jobban lehet irányítani.
Mondjuk nekem a Resident Evil unalmasnak bizonyult... bár ez is biztos csak miattam van, túl erős az idegzetem ilyen téren...(Ezért is utálom pl a Doom vagy Quake-féle gaméket, mert nem csak hogy nincs valamirevaló történetük, de még csak nem is izgalmasak.)
-
Steelheart
senior tag
válasz
tjhooker464 #101 üzenetére
Nekem a KOTOR grafja már csúnyácska... Igazából most nem sok, azaz jóformán semennyi gammel sem játszom, mert nincs manim gépfejlesztésre. Örülök, ha a piroshiányos 15''os monitoromat le tudom cserélni.
Majd 10-15 év múlva lesz ám szép világ, ha addigra is ekkora grafikai fejlődés lesz, mint eddig, már mai cinematic intro minőségű játékokkal fogunk gamelni -
Steelheart
senior tag
válasz
Komplikato #98 üzenetére
Tudom, az MMORPG nagyon népszerű műfaj mostanság, mert magában hordozza azt a lehetőséget, hogy nem lehet esetleg feltörni. Pár gamenek sikerült is. (Hát WoW-nak csak részleg, mert bár vannak tört szerverek, de azok gányok.) Kár, hogy ezek közül a legtöbb semmire sem jó, egy nagy nulla.
-
Steelheart
senior tag
válasz
_ocsisajt #90 üzenetére
Én csak aszontam, hogy nem kell olyanokkal érvelni a PC ellen, hogy konzolra több jól kivitelezett game jelenik meg, mert az nem a technológiától vagy üzlettől függ, hanem hogy a PC-re készülő gameket elgagyizzák-e a készítők vagy sem. Ugye felhoztam itt épp a Fable-t.
Énnekem kissé nagyobb elvárásaim vannak egy játékkal szemben. Legyen minden téren nagyon ott, ne csak grafikailag, ne csak történetileg, ne csak kidolgozottságban, egyszóval legyen fullosan összekomponálva. Ilyen pedig nem csak PC-n van kevés, hanem mindenhol. Felőlem lehet fullgraf, mint a Doom3, ha 0 a történet, nem játszom vele mert gagyi. Vagy jó történet és filozófiai háttér - mint amit linkeltél, nemtom, én sosem fogok azzal a gammel játszani, így nem ismerhetem -, ha a graf meg elég... khm. WoW-al sem játszom, pedig tehetném, de a graf elavult és gagyin néz benne ki a harc is, béna az animáció. GW-vel sem játszom már, mert annak meg épp a játékélménye semmi, miután kitolja az ember a PvE részt.
Álmom, hogy egyszer jön egy RPG, és minden kritériumomnak megfelel(Ja, és nem manga, hanem inkább valami gótikus monumentális cuccos.) A Blizzard jövőjébe még esetleg belefér egy ilyen.
Hogy a témához is kapcsolódjon kissé a hozzászólásom, sztem egy nyugati - vagy épp távolkeleti - átlagos gamernek nem jelent problémát sem a PC, sem akár mind3 nagyobb konzol megvásárlása egyszerre. Ha kijön egy jó game akármelyik platformra, azt tudja is ynomni. Szal ha a PC-játékipar esetleg már nagyon haldokolna, és kijönne rá egy fullextrás game, ami nagyon jó, akkor annak nem lenne kevesebb esélye a nagy bevételekre, mint a konzolosoknak.
(Egyébként ha én filozofikus dolgokat akarok, akkor könyvet olvasok. Mellesleg az idézett rész abból a gameből nagyon nem tetszett, bár jó ötlet meg nem tudom, hogy ott arra mangáéknál hogy is látják a világot, csak hát az én világszemléletemmel... én ott fogtam volna a DVD-t és jó mélyre bepakoltam volna a CD-dobozomba.) -
Steelheart
senior tag
Nem tudom, mennyivel rosszabb egy PC-s game, mint egy konzolos? Gondoljunk csak a Fable-re, átírták PC-re, és csak annyi volt a hátránya, hogy kissé könnyűre sikerült. (Nemtom, konzolon milyen volt, ott nem próbáltam, de PC-n nagyon könnyű.) Ez az egész nem attól függ, hogy PC-s -e vagy sem, hanem hogy kik csinálták.
[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
válasz
_ocsisajt #57 üzenetére
Hehe, WoW megöli a többit...
Dehogy öli, csak bele kell venni a Távol-Keletet is. Gondolj csak ezekre: Ragnarok (pedig ez még 2D is), Lineage2. Sok állatkocka koreai.
Még a GW-vel is többmilióan gamelnek, pedig annyira nem is jó.
Szted mikor lesz konzolon MMORPG? Addig nem, mígnem egy konzol is fog annyit tudni kb, legalább internet terén, mint egy számítógép. És amikor majd megéri egyáltalán konzolra MMO-t készíteni. Különben sem másról beszélünk a konzoloknál, mint egy területre - játékokra - ráspecializált számítógépről. PS-nél meg aztán végképp nem.
A személyi számítógépnek van egy nagy előnye -> ha van elég hardware, amit ugye a júzer tesz bele kedve szerint, minden game fut rajta. Meg minden más elképzelhető is. Szal játék, irodai alkalmazások, mindenféle progik. Filmet vághat vele, képet szerkeszthet, könyvet tördelhet, gamelhet amennyit és amivel akar, mindent. Akkor miért jobb a konzol? Olcsóbb, csak ezért? Külföldön nem úgy megy ám a szgépvásárlás, mint itthon... Vagy talán mert a jobb multiplatform játékok néha oda jelennek meg először? Én aszondom, mindigis lesz mindkettő, és minél jobban haladunk az időben, annál több embernek lesz mindkét típusú gamecenter, PC vagy konzol.
A kalózkodós témát meg zárjuk le sztem annyival, hogy Mo.-on mindenki annyit csinálja, amennyit nem szégyell, gyakorlatilag ez itt nincs kontrollálva.
[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
válasz
afterburner_ #51 üzenetére
Hát a nagyon fanok képesek és inkább széthúzgálják a kábeleiket a gépben, csak hogy nyomhassák, amíg nem veszik meg... De aki annyira fan, az inkább megveszi, vagy aki már unja minden játék előtt kiiktatni akár szoftveresen is a meghajtókat. Én, mint leendő programozó, örülök ennek a lépésnek, mert ez talán az első, CSAK idegesítő feltételek mellett megoldható game kiillegálkodás.
-
Steelheart
senior tag
A Prince of Persia 3 új másolásvédő technikát hozott be, ami esetleg elveheti a kalózkodók kedvét. Ugyanis hardveresen kéne hozzá a gépben piszkálni, és hát a lamék nem mernek, a lusták meg nem akarnak ezzel tökölni.
-
Steelheart
senior tag
Azzal másolják a gamét. De hát már majdnem mindenkinek van DVD-írója ettől függetlenül is, szal ez nem feltétel. Persze most ettől nem fog hanyatlani, de iszonyúnagyhatalmas emelkedésnek indulna mindennemű játékeladási számláló, ha minden gamer legáliosan megvenné amivel játszik.
[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
válasz
Shabranigdo #35 üzenetére
''ugyanolyan egyszerű szerezni konzolra is.csak ki is kell írni egy dvd-re''
Na ja. Bár személyes ismerettségi körömből ítélve sokkal több a konzolon legálisan játszó, mint a PC-n legálisan játszó.
Egyébként az MMO gamek kissé megállíthatják ezt a folyamatot - hiszen mint tudjuk, nem mindhez van tört szerver és ha van is, az legtöbbször iszonyúan alulmúlja az eredetit. És rengetegen kifizetik az esedékes havidíjat is. (Ismerek olyat, aki pl WoW miatt szokott le a cigiről... kiadásátcsoportosítás... hehe, mondom ''kooooockaaaaaa'', de legalább jó iránybe vitte)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest