- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR #170 üzenetére
és miután mindenféle programokat telepítettek és leszedtek, szeretnek siránkozni, hogy ez milyen szar...
mindössze linux alá egy fokkal nehezebb mindenféle progikat telepítgetni. különösen kattingatással.
(franc essen belém, hogy nem bírom itthagyni ezt a topikot, és én is szét-offolom)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR #137 üzenetére
épp erről értekeztem pü-ben az előbb VaniliásRönkkel... takarítás után mindig van valaki, akinek hiányzik egy eltűnt hsz.
a hsz azon részével nem volt gond, de az a hsz negyede volt. a többivel volt gond, átszerkeszteni meg igen ritkán szoktam.
mondhatnám, hogy azért is töröltem, mert off itt, de ilyen alapon kb. az egész topikot törölhetném. -
bambano
titán
válasz
VladimirR #78 üzenetére
Például az, hogy különbség van aközött, hogy egy linuxos nem kapar tíz körömmel, hogy több linux legyen meg aközött, hogy sima mezei számokat félreértelmez valaki.
Számok félreértelmezését én pl. nem azért szoktam kritizálni, mert konkrétan esetleg a linux kárára történik a félreértelmezés, hanem azért, mert félreértelmezés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest