- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR #170 üzenetére
és miután mindenféle programokat telepítettek és leszedtek, szeretnek siránkozni, hogy ez milyen szar...
mindössze linux alá egy fokkal nehezebb mindenféle progikat telepítgetni. különösen kattingatással.
(franc essen belém, hogy nem bírom itthagyni ezt a topikot, és én is szét-offolom)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR #137 üzenetére
épp erről értekeztem pü-ben az előbb VaniliásRönkkel... takarítás után mindig van valaki, akinek hiányzik egy eltűnt hsz.
a hsz azon részével nem volt gond, de az a hsz negyede volt. a többivel volt gond, átszerkeszteni meg igen ritkán szoktam.
mondhatnám, hogy azért is töröltem, mert off itt, de ilyen alapon kb. az egész topikot törölhetném. -
bambano
titán
válasz
VladimirR #78 üzenetére
Például az, hogy különbség van aközött, hogy egy linuxos nem kapar tíz körömmel, hogy több linux legyen meg aközött, hogy sima mezei számokat félreértelmez valaki.
Számok félreértelmezését én pl. nem azért szoktam kritizálni, mert konkrétan esetleg a linux kárára történik a félreértelmezés, hanem azért, mert félreértelmezés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Androidos fejegységek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SONY LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest