- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
fentebb már irtam melyik cég szállitja!/K.Computer/
36 hónap garancia a telephelyen,ha netán gond lenne.Én mult héten rendeltem,ma irtam emailt hogy megkapom-e,irták hogy már a raktárban pihen,per pillanat a procira várnak,ami holnap jön,és pénteken ,legrosszabb esetben hétfőn megkapom.ha nem akkor jövö héten gép nélkül maradok,ez momentán rosszabb opcio mint az amugy sem használt sata 2 esetleges hibája -
nicu71
addikt
asus p8 h67 m lesz,márha megkapom,elvileg pénteken hozza a posta.visszamondani már nem akarom.tényleg nyugdijba akarom már küldeni a p4 es asust a pentium 4 el együtt:-)
bár elképzelhető olyan forgatókönyv is hogy ahonnan rendeltem,konkrétan a kingcomputer, már most visszafogja ,és el sem jut hozzám?
na majd lesz valami... -
W.Wilson
aktív tag
Így van.
Amúgy az mennyiben lehet igaz, amit az iPon ír a náluk található lapokról? Mert eddig én úgy értelmeztem a hírt, hogy gyakorlatilag minden eddig leszállított lap hibás, szerintük viszont hozzájuk (még) nem érkeztek a rosszakból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- OLED TV topic
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged